Період публікації:

від

до

Категорія:

Прощавай, Букварику!

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

Сьогодні надзвичайне  свято ,

                                                                                                                                                                        Таке в житті буває раз!

            З Буквариком зібравсь прощатись

Веселий, дружний перший клас!

 25 квітня у Братковицькій ЗОШ I – II ступенів під керівництвом класного керівника Морміль Мирослави Іванівни відбулося одне з найважливіших свят у житті першокласників – свято  «Прощавай, Букварику!» . Букву за буквою вивчали разом з ним, щоб потім скласти з них слова та речення. І ось, всі літери вивчені, читати вже навчилися  і прийшла пора попрощатися з Буквариком.
Казкове театралізоване дійство привело гостей свята  на лісову галявину, де дівчинка Полінка розгубила усі літери.І тут у пригоді стали лісові звірята, які разом із Лісовичком допомогли їх позбирати .
   У  яскравих костюмах  першокласники почувалися справжніми артистами.  Учні  вміло  перевтілювалися в  різні ролі, виразно декламували  вірші і весело співали пісні . На святі діти ще раз продемонстрували свою дружбу і згуртованість,  готовність до співпраці з новими книгами .
Присутні на святі гості щирими оплесками вітали юних артистів . В очах рідних  була гордість за своїх дітей, які за цей рік підросли і стали справжніми школярами.  Попереду буде ще багато книжок, але Буквар – це книга особлива, адже саме вона відкрила школярам шлях до писаного слова.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook