Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч освітян в рамках проекту “Змінимо країну разом”

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

27 квітня 2017 року у Городоцькому НВК №5 відбулася зустріч освітян Городоччини з освітянами Луганщини у рамках проекту “Змінимо країну разом”

Керівник відділу освіти Городоцької РДА І. Яскевич презентував роботу району у сфері “Освіта Городоччини”.

Досвідом роботи, власними здобутками поділилися і представники з Луганщини, а саме: начальник департаменту освіти і науки  Луганської ОДА Ю. Стецюк, заступник директора Лисичанської гімназії, освітяни з м. Рубіжного та Сватівського району.

З особливим хвилюванням звернулася до гостей Леся Низова, дочка поета Івана Низового , який із сім’єю проживав на Луганщині з 1966 року та розповіла про проголошення і відзначення на Городоччині Року Івана Низового, про вихід у світ збірки “Ніхто наді мною не пан”.

Тішить той факт, що освітяни Луганщини також популяризують творчість Івана Низового, про що розповів начальник департаменту освіти і науки Луганської ОДА Ю. Стецюк.

Зустріч завершив освітянський хор “Таїна” (художній керівник та диригент О. Долішна) у виконанні якого професійно і зворушливо прозвучали духовні твори, українські народні пісні в обробці відомих композиторів, гімн “Боже великий, єдиний”  та здравиця “ Многая літа! ”.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook