Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагоги Луганщини переймали досвід колег із Самбірського та Городоцього районів (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

У четвер, 27 квітня, у межах Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» делегація освітян Луганщини відвідала Самбірський та Городоцький райони Львівської області.

Задля обміну досвідом та вивчення кращих практик у шкільній освіті гості зі сходу ознайомилися з досягненнями, напрацюваннями Самбірського району та історією Рудківської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. імені Володимира Жеребного – 28-річного Героя Небесної Сотні. Під час екскурсії школою освітяни з Луганщини мали можливість поспілкуватись з учнями, педагогічним колективом та керівництвом навчально закладу, батьком Героя Небесної Сотні Миколою Жеребним, ознайомитися з навчально-матеріальною базою кабінетів тощо. Також педагоги відвідали Музей Новітніх героїв, Капличку пам’яті Героїв Небесної Сотні та Володимира Жеребного.

«Війна на сході не залишила байдужим жодного рудківчанина. Усі активно долучаються до волонтерської роботи та щоденно просять Бога про мир в Україні», - зазначила директор Рудківської школи Надія Кондрашова.

Опісля делегація освітян Луганщини відвідала Городоцький район. Відтак, педагогам представили роботу Малої академії мистецтв при Львівській академії мистецтв, провели екскурсії Історико-краєзнавчим музеєм м. Комарно та Музеєм освіти Городоччини.

Окрім цього, на базі Городоцького НВК «ЗНЗ - ДНЗ» № 5 відбулася спільна нарада освітян Городоцького району та Луганської області. Серед присутніх були керівники органів управління освітою, директори загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів з обох сторін. В ході роботи керівник відділу освіти Городоцького РДА Ігор Яскевич та директор департаменту освіти і науки Луганської ОДА Юрій Стецюк презентували свої досягнення у роботі.

Нагадаємо, що в рамках проекту «Змінимо країну разом» днями на Львівщину прибули 50 освітян з Луганської області. Протягом тижня вони переймають досвід, вивчають методи викладання своїх колег та навчають місцевих школярів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагоги Луганської області поділилися своїми враженнями від побаченого на Львівщині Педагоги Луганської області поділилися своїми враженнями від побаченого на Львівщині Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 Впродовж 26 квітня – 2 травня на Львівщині з робочим візитом перебувала делегація освітян Луганської області, які приїхали до Львова для обміну досвідом і вивчення кращих практик у шкільній освіті. За цей час делегація відвідала навчальні заклади Самбірського і Городоцького районів. Керівники органів...

Переглядів: 1003 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Змінимо країну разом: на Львівщину прибули 50 освітян із Луганської області (фото) Змінимо країну разом: на Львівщину прибули 50 освітян із Луганської області (фото) Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 Сьогодні, 26 квітня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій зустрілися з делегацією освітян Луганської області, які приїхали до Львова для обміну досвідом і вивченням кращих практик у шкільній...

Переглядів: 1550 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook