Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято прощання з Буквариком у Пикуловицькому НВК

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

Минає шкільний навчальний рік. Наймолодші учні НВК закінчили вивчати Буквар, свою основну книжку. Пригадується, як 1 вересня вони бережливо несли її в руках до класу зі святкової лінійки на День Знань. Тому ця книжка цілий рік була обов’язковою на кожній парті як символ основної шкільної науки.

З метою підведення підсумків навчання грамоти у 1 класі, формування артистичних  умінь, творчих здібностей, виховання потреби у навчанні в Пикуловицькому НВК 28 квітня відбулося свято прощання з Буквариком.

Вчитель 1 класу Скотняна С. І. зі своїми вихованцями підготувала та провела цікавий і змістовний захід. На сцені актового залу НВК діти продемонстрували уміння декламувати вірші, показали артистичні здібності, музичні таланти. Окрасою свята стали гумористичні інсценівки про шкільне життя.

До організації свята долучилися батьки учнів, які подбали про оформлення залу і костюми дітей.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook