Період публікації:

від

до

Категорія:

«Кмітливі! Сміливі! Спритні!»

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

Згідно з  річним планом роботи та наказом по школі, з метою формування різносторонньо розвиненої особистості, розвитку життєвих компетенцій у школярів, повторення вивченого матеріалу з географії, природознавства, історії, виховання любові до рідної землі та екологічного виховання в НВК «Лисовицька школа І-ІІІ ст. - ліцей»  учителем географії Ковальчук А.П. був організований та проведений День туризму.

Проведення Дня туризму відбувалося в два етапи: інтелектуальний та спортивний. З учнів 5-11 кл. були сформовані 8 команд, які грали в різноманітні інтелектуальні ігри та вікторини. Команди представили на конкурс пасхальні кошики, які освятив о. Михайло Коцуровський.

  Друга частина складалася із змагань та естафет на шкільному стадіоні: перетягування канату, стрибки в мішках, розпалювання вогнища, готування їжі, розкладання і складання наметів на швидкість.

До складу журі увійшли: Перейма С.М. – заступник директора школи-ліцею, о. Михайло Коцуровський - священик, Шишковська Т.С. – педагог-організатор, Сидорак Р.Р. – учитель історії, Ковальчук А.П. – учитель географії.

І місце здобули команди – 5 та 9 класів.

ІІ місце – 6-А, 10 та 6-Б класів.

ІІІ місце – 7 та 8 класів.

Директор школи-ліцею Світлана Андріївна Ковалевич нагородила переможців грамотами, усім організаторам та учасникам цікавого заходу висловила подяку.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook