Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільного захисту

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

День цивільного захисту

У пятницю 28 квітня у Погірцівській СЗШ І - ІІІ ступенів Самбірського району завершився тиждень безпеки дитини і проведений День цивільної оборони. 0 12.00 у школі була створена "небезпечна ситуація " - були задимлені коридори, що означало виникнення пожежі. Одночасно о 12.00 год лунали звуки сирени, 1 неперервний дзвінок у школі. Евакуацію проводила Погірцівська СЗШ І - ІІІ ступенів,Учасники були евакуйовані на стадіон. кожен вчитель, що проводив урок у класі на час тривоги, здавав рапорт директору школи, про кількість евакуйованих і про кількість "травмованих" . 

 Після завершення евакуації шкільна команда учнів 9 - 10 класів "Нескорені " та "Незламні"представила показові виступи, які проходять у змаганнях "Джура".

Директор школи Стасишин О.Т. підсумувала проведення "Дня цивільного захисту". Відзначила, що всі учні були готові до евакуації, вибігли зі щоденниками, а вчителі з журналами.

При евакуації вчителі вибігали з класів останніми, а прибувши на місце зробили перекличку учнів. При евакуації було 4 умовних потерпілих: 2-х з них було транспортовано на носилках, а одного винесено вручну. Санітарна дружина (дівчата 10 клас) надали першу медичну допомогу: наклали поповязки на "травмовану голову", на "перелом" руки і ноги, на "рвану" рану руки. 

Що ж, день цивільного захисту в Погірцівській СЗШ І - ІІІ ступенів пройшов вдало, організовано, всі зрозуміли,що важливо знати як себе поводити в екстримальних ситуаціях.

Немає коментарів

Схожі статті:

"Прощавай, Букварику" "Прощавай, Букварику" Опубліковано: Середа, 03 травня 2017 Прощавай Букварику Сьогодні в Погірцівській СЗШ І - ІІІ ступенів Самбірського району  у 1 класі відбулося свято "Прощавай Букварику". Першокласники завзято дикламували вірші про вивчені букви, співали весело пісні і танцювали. До них у гості прибули нові підручники: читанка, українська мова і математика....

Переглядів: 552 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тренінг "Хвороби цивілізації" Тренінг "Хвороби цивілізації" Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 Тренінг "Хвороби цивілізації" З метою розширення пропаганди здорового способу життя у Погірцівській СЗШ І - ІІІ ступенів Самбірського району 27.04.2017 року відбувся тренінг "Хвороби цивілізації. Лідер над...". Учасниками тренінгу були заступник голови РДА Ленартович Л.І., начальник відділу молоді...

Переглядів: 324 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook