Період публікації:

від

до

Категорія:

Молоде покоління за безпеку дорожнього руху

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

27 квітня в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. Буського району відбувся семінар начальників цивільного захисту шкіл І-ІІІ ступенів «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

          Метою проведення семінару  були обмін досвідом щодо планування, організації та проведення заходів з цивільної оборони в школах району, показ майстерності вчителів по закріпленню в учнів комплексу знань з цивільного захисту, який має забезпечити знання, вміння, переконання, необхідні кожній людині для збереження її життя та здоров’я.

        У семінарі взяли участь: головного спеціаліста відділу освіти Буської РДА Николайчук І. Т., методисти  районного  інформаційного центру   Ціхоцький Л. Л., Лабінська С. С., директор Буського БДЮТу  Рутецька О. Б. та керівники навчальних закладів І-ІІІ ступенів.

        Щоб більш наочно продемонструвати цивільний захист школи, учителями були проведені відкриті уроки з основ здоров’я:

 - 4 клас ,учитель Гудима  Лідія Миколаївна, « Безпека на дорозі –безпека життя»

-        6 клас, учитель Сулипа Галина Якимівна, «Правила дорожнього руху- правила життя».

       Виховні години:

-     2 клас, класний керівник Лебедь Марія  Орестівна, «Будь уважним на дорозі»;

- 3  клас, класний керівник Задолинна Марія Євгенівна , «Мій друг - велосипед»;

- 5 клас, класний керівник Шмигельська Галина Анатоліївна , «Азбука пішохода»;

- 7  клас, класний керівник Сень Ольга Денисівна ,  «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров”я оберігай »;

-   8 клас, класний керівник Пилипчук Галина Володимирівна , « Безпека велосипедиста»;

- 9 клас, класний керівник Лущанець Марія Богданівна, « Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

      Вдало була  здійснена  евакуація  учасників навчально- виховного процесу  , після якої учні 10-11 класів провели навчальну естафету з відпрацюванням елементів цивільного захисту (учитель Батюк Роман Володимирович).

        Цікавим і змістовним був загальношкільний виховний захід з елементами КВК  «  Живи цікаво та безпечно» (педагог-організатор Дрозд Г.Р.,заступник директора з ВР Руда Н.Т.), під час якого  діти акцентували увагу присутніх на тому, що їх  виступ – це просто гра, це  жарти, сміх , але перш за все - це повага до правил дорожнього руху і до тих, хто охороняє усіх  на дорогах.

      Директор школи Топорівська С.Л. провела екскурсію у музеї народної атрибутики ,ознайомила з предметами побуту , які передали односельчани та випускники для музею.

Підводячи підсумки семінару, головний спеціаліст відділу освіти  Николайчук І. Т., відзначив високий рівень проведених заходів цивільного захисту в школі, сумлінне ставлення керівництва школи, педагогічних працівників та технічного і обслуговуючого персоналу навчального закладу до підготовки та проведення семінару.  Методист  районного  інформаційного центру   Ціхоцький Л. Л. зауважив, що під час проведення таких заходів персонал школи й учні навчаються  грамотно і чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя, вміють правильно користуватися та виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання, надавати першу медичну допомогу тощо.

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook