Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітяни з Луганщини відвідали Новокалинівський НВК

Опубліковано: Субота, 29 квітня 2017 

min
max

28 квітня 2017 року відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради приймав освітян із Луганщини, у межах проекту «Змінимо країну разом». Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ковталюк Алла Василівна перш за все познайомила гостей з головою Новокалинівської міської ради Юзвяком Б.О. В ході розмови з педагогами Богдан Осипович висловив сподівання, що перебуваючи на наших теренах вони здобудуть для себе корисний досвід, який зможуть використати у роботі.

Наступною відбулася зустріч із вчителями Новокалинівського НВК, а також педагоги з Луганщини провели уроки у нашій школі.

Для гостей організовано екскурсію в с. Кульчиці на батьківщину П.Сагайдачного, а також знайомство з архітектурними пам’ятками Самбірщини. День проведений у Новокалинівській ОТГ для гостей був, цікавим, приємним і пізнавальним.

На пам’ять про зустріч вчителі з Луганщини привезли у подарунок ляльки-мотанки. В свою чергу, міський голова вручили гостям пам’ятні подарунки.

Немає коментарів

Схожі статті:

                                   Права та обов'язки дітей Права та обов'язки дітей Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 В рамках проведення  Всеукраїнського тижня права у Гостинцівській ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району   10.10.2019 року відбулася зустріч учнів школи з інспектором з ювенальної превенції Мостиського ВП старшим лейтенантом поліції Петик В.В. Під час змістовної години спілкування «Права та обов'язки дітей»...

Переглядів: 779 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook