Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільного захисту

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

     26 квітня в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ  Миколаївського району проведено День цивільного захисту, основною метою якого було вироблення в учнів умінь та навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя. 

     Основним етапом стала евакуація учнів школи. Вчителі та учні відпрацювали практичні дії у разі виникнення надзвичайної ситуації та протипожежної безпеки. З учнями 1-11 класів проведено виховні бесіди  "Як поводитися в небезпечних ситуаціях"  та проведено  "НС. Дії при надзвичайних ситуаціях", показові тренування, комбіновану естафету з ЦЗ і медико-санітарної підготовки, спортивні змагання, конкурс стінгазет  "Людина у надзвичайній ситуації".

     Учні та колектив після виходу з приміщення школи організовано зібрались на спортивному майданчику, де вишикувались в шеренгу по класах. Кожен вчитель доповів заступнику з евакуації та директору школи про наявність та кількість евакуйованих дітей по класах.

     Учні 5, 6 класів, які були поділені на дві команди "Орли" та "Турбо", взяли участь у естафеті, переможцем у якій стала команда "Орли" (учні 5 класу).

     На завершальному етапі Дня ЦЗ директором школи Марчишином В.Д.  було продемонстровано учням правила використання вогнгасника ВП-5 під час гасіння пожежі. Учні школи змогли попрактикуватись в гасінні вогню.

     З хорошим настроєм та масою вражень учні школи розійшлися по домівках.

Немає коментарів

Схожі статті:

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 З метою запобігання нещасних випадків серед дітей і підлітків, забезпечення пожежної безпеки в Стільському НВК  16 квітня було проведено День цивільного захисту. В рамках цього дня відпрацьовано план евакуації людей на випадок пожежі.  Основною метою тренування є вдосконалення підготовки колективу НВК до...

Переглядів: 424 Коментарів: 0

Відділи освіти

Прощання Букварика Прощання Букварика Опубліковано: Четвер, 11 травня 2017     4 травня 2017 року в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. Тростянецької ОТГ відбувся святковий концерт, присвячений "Прощанню Букварику".      Це велике свято для учнів 1 класу. Позаду рік важкої наполегливої праці і ось результат: всі учні навчилися читати, писати. Діти з радістю співали пісні, розказували...

Переглядів: 363 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook