Період публікації:

від

до

Категорія:

Мешканців Львівщини запрошують долучатися до Всеукраїнського волонтерського проекту «Тут і зараз»

Опубліковано: Середа, 03 травня 2017 

min
max

Громадська організація «Тут і зараз» за підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізує Всеукраїнський волонтерський проект «Тут і зараз», який відбудеться у серпні 2017 року.

Метою проекту є міжрегіональний діалог молоді, популяризація та впровадження активного громадянства у селищах та містечках України.

У межах проекту буде сформовано дві команди по 30 активних та ініціативних українців віком від 18 до 27 років, які поїдуть до шести населених пунктів Волинської, Донецької, Львівської, Луганської, Тернопільської, Харківської областей з метою втілення соціально-екологічних проектів (до прикладу, встановлення дитячого майданчика, реставрування пам’яток культури, ремонт та наповнення бібліотечних закладів книгами тощо).

Кожен проект обговорюватиметься з громадою та відповідатиме потребам та проблемам населеного пункту. Визначення населених пунктів, в яких будуть реалізовані проекти, відбуватиметься на конкурсній основі.

Для подачі заявок необхідно заповнити аплікаційну форму за посиланням: http://bit.lv/211AnZa. Заявки приймаються до 15 травня 2017 року.

Контактна особа – координатор проекту Кирило Бескоровайний (тел.: 093-192-71-57).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Т. Г .Шевченко - великий  співець України Т. Г .Шевченко - великий співець України Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Т. Г. Шевченко - великий  співець   України.6 березня у 3 класі Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району під керівництвом учителя Лабик М.В. було проведено навчальний проект "Т. Г.Шевченко - великий  співець України". Учні активно брали  участь у розробці проекту: шукали...

Переглядів: 2802 Коментарів: 0

Відділи освіти

Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Учителі-учасники проєкту пройдуть навчання з інфомедійної грамотності та одержать матеріали для інтеграції відповідних навичок у свої уроки. Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. Рада...

Переглядів: 580 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook