Період публікації:

від

до

Категорія:

Виховна година "Чорнобильська трагедія"

Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 

min
max

Чорних дат у людства є чимало,

Кожна з них - це міна під прогрес.

Найстрашніше, що усіх спіткало,

Вибух на Чорнобильській АЕС.

26 квітня 2017 року минув 31 рік з дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття. Чотири букви – ЧАЕС стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила її крилом безжалісної реакції, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей.

Саме такими рядками розпочали вихованці гуртків КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ «Літературне краєзнавство» (кер. гуртка – Качмар О.В) та «Моделювання іграшок-сувенірів» при Новоміській ЗСШ I-III ст. (кер. гуртка – Кріль Н. Ю) виховну година 26 квітня 2017 року.

Метою заходу було розширити знання дітей про Чорнобильську трагедію, виховати почуття співчутливості, розвинути почуття гордості за свій народ, прищепити любов до рідного краю.

Діти мали змогу послухали історію трагедії, переглянути фільм  про Чорнобильську трагедію та фотографії пожежників, читали вірші тощо.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook