Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували жертв Чорнобильської катастрофи (фото)

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

До 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся виховний захід «Наш біль – Чорнобиль», який організували викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Наталія Мозола, Мирослава Ільчишин, Ольга Туркало та ін.

Учасники заходу запалили свічку пам’яті та хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв-ліквідаторів наслідків страшної аварії, хто віддав життя за наше майбутнє, хто захистив собою рідну землю. Звучали вірші, скорботні пісні, було переглянуто документальний фільм «Чорнобиль. Як це було», присутні висловлювали слова вдячності тим, кому Бог продовжує життя донині.

Директор коледжу Наталія Зубко зауважила: «Пам'ять про цю катастрофу повинна пробудити у кожного з нас почуття відповідальності за світову екологію, адже саме Чорнобильська аварія підтверджує, що нехтування правилами безпеки на виробництвах та байдужість до навколишнього природнього середовища є основною зброєю у масовому вбивстві людства.

Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й героїчні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм і ціною власного життя й здоров’я зупинили ядерну катастрофу.

Кожного року біль Чорнобиля відгукується у серці кожного з нас, назавжди залишаючи у пам’яті подвиг людей з радіоактивним лихом. Вічна слава героям! Вічна слава!!!»

Адміністрація коледжу вдячна організаторам та студентам за цікавий, змістовний та повчальний захід, який є важливий для молодого покоління.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 травня 2016 Тридцять років минуло від дня найтрагічнішої події в історії всього людства – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Лихо Чорнобиля постукало у мирне життя людей і зруйнувало сотні тисяч доль. Чорний день цієї трагедії продовжує хвилювати і сьогодні, і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом,...

Переглядів: 3989 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 782 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook