Період публікації:

від

до

Категорія:

"Чорнобиль…Лиш пам'ять усе пам’ятає…"

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

27 квітня у СШ № м. Самбора 7 відбувся виховний захід «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі», присвячений 31-ій річниці Чорнобильської трагедії.  В ньому, активно, брали участь учні 7-их, 8-их, 9-их, 10-их класів.

Ми не маємо право забувати ті страшні події і тих людей, які ціною власного життя зберегли наше. Відтоді Чорнобиль став зоною душевного болю і постійної тривоги мільйонів українців.

Слід зауважити, що учні, щиро декламували, словами віршів відтворювали реальні картини тих далеких і трагічних часів. Усі присутні, мали змогу побачити реальні фото тих подій, які змусили у 1986р. людей покинути свої домівки і тікати «світ за очі».

Чорнобиль - це незагоєна рана, не лише наша особиста, а й загальнолюдська, це страшний урок не стільки конкретному суспільному устрою, скільки всьому людству. Аварія на ЧАЕС визнана світовим співтовариством як найбільша техногенна катастрофа в історії людства!

Саме, це мали на меті і хотіли донести до сучасних учнів організатори заходу (Гавриляк І.Р. – педагог організатор школи, Смолінська Л.М. - заступник директора з виховної роботи, Грозик Т. А. – соціальний педагог/практичний психолог)

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook