Період публікації:

від

до

Категорія:

ЛьвДУВС гостинно відкрив двері для майбутніх вступників (фото)

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

На День відкритих дверей у Львівському державному університеті внутрішніх справ, що відбувся у суботу, 29 квітня, завітало близько 300 абітурієнтів та їхніх батьків з Львівської області та м. Львова, а також Рівненщини, Хмельниччини, Вінниччини й Черкащини.

Зустріч із гостями вишу розпочалася у центрі дозвілля, де про переваги навчання у ЛьвДУВС розповів ректор університету, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Роман Благута. «Наш університет хоч і не має такої багаторічної історії, як деякі львівські вищі навчальні заклади, однак за дуже короткий період часу від школи міліції він виріс до вищого навчального закладу, який сьогодні має можливість здійснювати повний цикл вищої освіти: бакалавр, магістр, доктор філософії і доктор наук, - зазначив Роман Благута. - Як і кожен виш ми намагаємось створити сприятливі умови для того, щоб наші вихованці могли не лише навчатись, а й реалізовувати себе різносторонньо: займатись в наукових гуртках, спортивних секціях, художній самодіяльності. Тож ми запрошуємо вас стати курсантами та студентами нашого університету».

Детальніше про Правила прийому у 2017 році, основні етапи вступної кампанії, перелік факультетів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у виші, порядок проходження відбору та багато іншої важливої інформації розповів присутнім директор Інституту з підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції кандидат юридичних наук, професор полковник поліції Юрій Назар.

Опісля абітурієнтів та гостей вишу запросили подивитись показові виступи курсантів і науково-педагогічних працівників. Так, спершу курсанти 3-го курсу демонстрували навики виконання спеціальних вправ кидкові техніки, захисту від погрози вогнепальною чи холодною зброєю. За участю науково-педагогічних працівників кафедри тактико-спеціальної підготовки та магістрів було продемонстровано затримання озброєних злочинців, які пересуваються на транспорті. Усі виступи викликали неабияке захоплення у гостей.

На плацу університету гості також могли оглянути спеціалізовані транспортні засоби, що використовуються підрозділами Національної поліції у службовій діяльності, зокрема патрульної поліції, пересувної вибухотехнічної лабораторії, групи швидкого реагування та поліції охорони. Поряд з тим, абітурієнти мали змогу завітати до Народного музею, стрілецького тиру, криміналістичного полігону, бібліотеки, комп’ютерних класів та лекційних залів.

Щиро сподіваємось, що побачене та почуте під час Дня відкритих дверей позитивно вплине на вибір абітурієнтів майбутньої професії. Керівництво та науково-педагогічні працівники Львівського державного університету внутрішніх справ запрошують усіх вступників стали частинкою дружньої університетської родини!

За матеріалами відділу зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відкритих дверей Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 22 лютого у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбудеться День відкритих дверей для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, їхніх батьків та усіх охочих. Початок заходу – о 12:00 год. Присутні матимуть можливість: отримати ґрунтовну інформацію про ЛьвДУВС; дізнатися...

Переглядів: 526 Коментарів: 0

Вища освіта

Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відритих дверей Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відритих дверей Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 Гостинно запрошуємо усіх охочих на День відкритих дверей, що відбудеться 5 травня. Саме цієї суботи Львів святкуватиме День міста, тож ви матимете чудову нагоду поєднати корисне з приємним! Чекаємо на вас о 12:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 26. Тут ви матимете можливість: отримати...

Переглядів: 866 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook