Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень психології в Станківській СЗОШ

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

«Ми різні - у цьому наше багатство, ми разом - у цьому  наша сила»

З 24 по 28 квітня 2017 року у Станківській СЗОШ І-ІІІ ст.  проходив  Тиждень психології. Під час тижня на перервах то в одному, то в іншому класі відбувались конкурси, ігри, розгадування загадок. У кожному куточку  школи чекали сюрпризи у вигляді парканчиків побажань, зізнань, порад, мудрих думок, незвичних думок.  

25 квітня практичний психолог  Петриків М. П. провела  заняття   з елементами тренінгу на тему: «Залежності – міфи та факти». Епіграфом до заняття стали слова «Здоров’я – це ще не все, але все без здоров’я – ніщо!» . Виконуючи вправу «Мікрофон», учні  7-10 класів пригадали про узалежнення. Даючи характеристику людині-алкоголіку та людині залежній від комп’ютерних  ігор, діти на практиці зрозуміли, що характеристики практично збігаються і шкідливо впливають на здоров’я.

Учні старших класів переглянули  відеофільм про шкідливість вживання наркотичних речовин. Виконавши  вправу «Скріпочка», діти повторили правила поводження з незнайомцями. У підсумку  сформували навички поведінки, як не потрапити в інтернетну павутину, вміння самостійно приймати рішення, відстоювати власну думку та  вміння толерантно ставитись один до одного. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook