Період публікації:

від

до

Категорія:

Скринька довіри в Лисовицькому НВК

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

Всесвіт безмежний.

У ньому багато яскравих зірок.

І одна з них, це - ти!

Унікальна, неповторна, Людина!

Ви не байдужі до змін, які відбуваються у школі, хочете подякувати будь-кому або внести пропозиції щодо позитивних змін у навчально-виховному процесі…Тоді “СКРИНЬКА ДОВІРИ” – саме для вас!

Інколи у кожного з нас можуть бути проблеми, труднощі, запитання, на які важко знайти відповідь. Буває, виникає потреба поділитися, висловити свої думки, почуття, враження. Хтось хоче розділити свою радість чи успіх.Саме для допомоги школярам в НВК «Лисовицька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – ліцей» працює етична колегія Дитячо-Юнацької Ліги. Члени колегії Мартинів Марта (8 кл.), Суслик Софія( 8 кл.), Магас Святослав (8 кл.), Береговський Ігор (8 кл.) створили «Скриньку довіри», в яку учні школи кладуть анонімні повідомлення. Основною метою «Скриньки довіри» є захист дітей від насильства та попередження його прояву в родині, у навчальному закладі. Записки виймаються і перечитуються активістами школи спільно з практичним психологом Ольгою Володимирівною Ходовицькою та Тетяною Семенівною Шишковською. Усі пропозиції беруться до уваги, складні ситуації до розгляду та розслідування.

Бажаємо всім порозуміння, толерантності та дружби. Нехай «Скринька довіри» наповнюється тільки  приємними побажаннями та подяками. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook