Період публікації:

від

до

Категорія:

Чорнобиль…вічний біль

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

З нагоди 31річниці Чорнобильської трагедії у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району відбулися виховні заходи.

Учні 8 класу під керівництвом учителя Іванів Богдани Володимирівни підготували загальношкільну лінійку-реквієм «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської». Учні перегорнули трагічні сторінки атомної катастрофи, яка сколихнула світ, розповіли про ліквідацію наслідків трагедії. З пошаною і скорботою згадували тих, хто ціною власного життя намагався загасити пожежу, знешкодити радіоактивний пил, збудувати саркофаг. Хвилиною мовчання присутні пом’янули усіх тих, хто загинув, рятуючи світ від атомного лиха.

Класний керівник 9 класу Шкільна Ірина Мар’янівна провела виховну годину «Чорнобиль – трагедія століття», канвою якої стали спогади свідків про життя до і після аварії на Чорнобильській АЕС.

Шестикласників та учнів 5 класу Батюк Оксана Миколаївна залучила до проведення виховної години «Чорнобиль не має минулого часу», під час якої наголосила на необхідності пам’ятати про атомну катастрофу України.

Класний керівник 2 класу Іванів Ганна Омелянівна провела зі школярами бесіду з елементами презентації «Чорнобиль – біль України», зосередивши увагу дітей на впливі радіації на навколишнє середовище.

Чорнобильська катастрофа  повинна стати застереженням для сучасних і майбутніх поколінь. Свято шанувати пам’ять про героїв – обов’язок кожного українця.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook