Період публікації:

від

до

Категорія:

ЕКСКУРСІЯ «ЗЕЛЕНОЮ СТЕЖИНОЮ»

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

Цікаво й змістовно пройшла екскурсія «Зеленою стежиною», що пролягла через місто і привела учнів КЗ ЛОР «Жовківський НРЦ «Злагода»  до ДП «Жовківське лісове господарство». Гостинно зустріли вихованців  директор та працівники підприємства, показали цікаву презентацію «Рослини дендропарку Жовківського лісового господарства», під час якої діти ознайомились з науками «дендрологія» і «ґрунтознавство», різноманітністю хвойних та листяних дерев, які є на території парку підприємства, а також з особливостями догляду за ними, способами декорування ділянки та їх видами.

Діти мали змогу наживо ознайомитись з цими рослинами в парку і з зацікавленням слухали розповідь екскурсовода, задаючи багато питань. Під час екскурсії вихованцям не лише детально пояснили технологію висаджування, вирощування, способи догляду за рослинами, а й провели виховну роботу, спрямовану на прищеплення молодому поколінню любові до природи, бережливого ставлення до лісових насаджень, які є джерелом багатства рідного краю.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook