Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільного захисту у Новосільському НВК

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитись у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 27 квітня у Новосільському НВК було проведено День цивільного захисту.

Для проведення Дня цивільного захисту було розроблено план підготовки та проведення Дня ЦЗ у школі.

Протягом дня в школі у всіх класах проводились  виховні години, бесіди, години спілкування з цивільного захисту : «Правила безпечного користування побутовими газовими та електроприладами», «Надзвичайні ситуації природного характеру. Правила поведінки та дії населення під час них», «Надання першої долікарської допомоги при нещасних випадках», «Правила поведінки під час грози», «Що робити, якщо розбився ртутний термометр», «Протипожежний режим у школі» . Також в школі оформлено куточок цивільного захисту «Знати. Уміти. Допомогти.». Головним моментом Дня ЦЗ стала екстрена евакуація постійного складу школи за основним сигналом цивільного Захисту “Увага, всім!”, під час якої учні і вчителі відпрацювали послідовність дій та показали високу готовність з цивільного захисту в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Після евакуації учні школи взяли участь у вікторині «Допоможи собі сам: дії населення при надзвичайних ситуаціях», а також на майданчику проводилася комбіновані спортивні естафети з елементами виконання нормативів програми «Цивільний захист».

Підсумовуючи вище сказане, слід зазначити, що мета і завдання Дня цивільного захисту в школі виконані. Активним учасникам, переможцям заходів висловлені подяки та вручені грамоти. Таким чином, День цивільного захисту в школі проведений на належному рівні.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook