Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільної оборони в Новострілищанській ЗОШ І-ІІІст

Опубліковано: Четвер, 04 травня 2017 

min
max

25 квітня у Новострілищанській ЗОШ І-ІІІст проведено День цивільної оборони.

День розпочався з лінійки, на якій директор Тріщ Н.М. ознайомила присутніх із планом проведення Дня цивільної оборони. На лінійці також виступили: керівник відділу освіти Новострілищанської ОТГ Липа О.І., вчитель основ здоров'я Ревуцький І.І., класний керівник 11 класу Надибська Л.Й. Заступник з ВР Турчин О.М. пригадала учням, що 26 квітня 31роковини страшної трагедії на Чорнобильській АЕС. Всі присутні у залі переглянули презентацію "Чорнобильська трагедія".

Потім, відповідно до плану,  було проведено виховні години на такі теми: "Вогонь наш друг і ворог наш"(1-4кл.), "Радіація. Чорнобильське лихо"(5-8кл.), "Тероризм"(9-11кл.).

Наступним етапом була евакуація школи. Учні з вчителями організовано вийшли з приміщення школи і вишикувались на шкільній площадці. Вчителі зробили перекличку і відрапортували про кількість евакуйованих заступнику з ВР, а та -- директору школи. 

Після цього перейшли до практичних занять. Працівники Жидачівського РВ ГТУ МНС продемонстрували учням як користуватися вогнегасником і гасити "пожежу". А вчитель ОМЗ Атаманів Г.В. із санітарною дружиною (дівчата 11 класу) надали першу допомогу при "опіках" і "переломі ноги".

На завершення Дня ЦО учні і вчителі взяли участь в інтелект-грі "Що? Де? Коли?", яку провів працівник навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖ Львівської області Благут Р.О.

День цивільної оборони показав, що навчання учнів і працівників школи оперативно діяти в умовах надзвичайних ситтуацій -- важливе завдання цивільного захисту, яке спрямоване на збереження життя і здоров'я учасників навчально-виховного процесу.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вибухонебезпечні предмети Вибухонебезпечні предмети Опубліковано: Неділя, 20 травня 2018 У середу, 16 травня у Великолюбінському НРЦ вихователь Савечко С. М. провела виховне заняття з ЦО «Вибухонебезпечні предмети» Мета: донести інформації про вибухонебезпечні предмети й речовини, про їхню загрозу життю та здоров’ю ; виховувати почуття відповідальності за своє життя  та життя інших людей,...

Переглядів: 291 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День людей похилого віку День людей похилого віку Опубліковано: Неділя, 15 жовтня 2017 Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства....

Переглядів: 367 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook