Період публікації:

від

до

Категорія:

Букварикове свято

Опубліковано: Середа, 10 травня 2017 

min
max

Сьогодні у нас перша святкова зустріч нашого спільного чотирирічного шкільного життя. У цьому залі нове покоління дітей - першокласники. Радість і хвилювання охоплюють їхні серця, бо вони прощаються з буквариком. Хвилюються і радіють їхні батьки, вчителі, всі хто прийшов до нас на свято.

Важливий крок зробили малюки сідаючи за парти, це їх перший крок у самостійне життя. І від того, як дитина переступить його, залежатимуть її успіхи і невдачі.

Складний процес перетворення маленької людини в індивідуальність. (Дітям потрібен ідеал. І цим ідеалом для дітей є батьки і вчителі.) Адже вони такі різні: мрійливі і балакучі, сумні та життєрадісні, пасивні й жартівливі, допитливі й щедрі. Дітям потрібен ідеал. І цим ідеалом для дітей є батьки і вчителі. Ми виховуємо дітей такими, якими хочемо бачити їх в майбутньому. Основне завдання школи - вчити дітей.

Дорогі мої учні! 9 школа засіває, немов ниву, ваші голівки житом, пшеницею, щоб зростали ви у школі, сповнені зернами знань!

Отож, бажаю дітям успіхів у навчанні, батькам любові, доброти, мудрості, терпіння, поваги, вміння спілкуватись, бажання спуститися на рівень дитини.

Здоров'я і щастя вам!

В путь щасливу і широку
Всіх виводить перший клас.
До уроку, до уроку -
Чуєш дзвоник кличе нас!

І дзвінок веселий кличе
першокласників на свято:
Не запізнюйтесь! По швидше!
Час з Буквариком прощатись.

Ми сучасні діти,
Все повинні вміти:
Грамотно писати,
Множити, ділити.

Ще повинні вміти
Рідний край любити,
Школу і родину,
Вільну Україну.

День вітання і прощання -
Свято перших букварів,
Перша сходинка зростання
Для найменших школярів.

Пісня «Школярик»

Як краплин у Дніпра,
Як зірок угорі,
Як листви на гіллі,-
стільки книг на землі!

Є великі й малі,
Є легкі і важкі.
На полицях, в столі -
Наші друзі книжки.

Та одна серед них -
Перша книга із книг:
Ту, що звем «Букварем».

Цю найпершу в школі книжку
Знає будь-який школяр
До усіх книжок доріжку
Прокладає вам буквар.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вітання зі Львова Вітання зі Львова Опубліковано: Вівторок, 07 листопада 2017 2 листопада 2017 року відділом освіти Жовківської РДА організовано екскурсію переможців районного етапу Всеукраїнського фестивалю «Сурми звитяги» у м. Львів.      Учасники екскурсії відвідали державний історико-культурний музей-заповідник “Личаківський цвинтар. У похованнях Личаківського цвинтаря...

Переглядів: 243 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шкільна конференція Шкільна конференція Опубліковано: Середа, 20 вересня 2017 8 вересня 2017 року у Рава-Руській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася учнівська конференція. Голова учнівського самоврядування 2016 -17 навчального року прозвітувала про проведену роботу учнівського самоврядування. Кандидати на посаду голови учнівського самоврядування представили свої передвиборчі програми....

Переглядів: 249 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook