Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітянські діалоги вчителів економіки

Опубліковано: Середа, 10 травня 2017 

min
max

У квітні 2017 року вчителі економіки загальноосвітніх шкіл  Яворівського району взяли участь в освітянських діалогах на тему: «Методологія та інноваційні підходи у викладанні основ економічних знань», які відбулися на базі економічного  факультету  Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Впродовж семінару учасники мали змогу ознайомитись із практичними навиками викладання основ економіки, опрацювати завдання різних етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. Учасників привітав доцент кафедри аналітичної економії та міжнародної економіки  Михайлишин Ростислав Васильович. Лекторами виступали доценти Грабинська Ірина Володимирівна та Моряк Тетяна Петрівна, які провели практичний тренінг з методики розв’язання економічних задач. Надіємось на подальшу плідну співпрацю з викладачами економічного факультету.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook