Період публікації:

від

до

Категорія:

Інтегрований урок у П’ятничанському НВК

Опубліковано: Четвер, 11 травня 2017 

min
max

10 травня 2017 року у П’ятничанському НВК під керівництвом учителя англійської мови та зарубіжної літератури Бобяк О.Р.  було проведено інтегрований урок з  англійської мови та зарубіжної літератури на тему:«Весь світ – театр, всі в нім актори». Метою такого  уроку є  виховувати любов до поезії, активізувати лексичний запас та навчити учнів декламувати англійську поезію. На уроці учні декламували сонети  В.Шекспіра, читали  власні  переклади сонетів, а також підготували інсценізацію трагедії «Гамлет» англійською мовою.

Одним із шляхів удосконалення навчального процесу в сучасній школі є проведення уроків, які виходять за рамки одного предмета. Інтегрований урок сприяє підвищенню мотивації навчання, розвитку мовлення, формуванню пізнавального інтересу учнів, вміння порівнювати, робити висновки та  розширювати кругозір. Адже, аналізуючи мову оригіналу, глибше проникаємо в авторський задум, та й для учнів є прекрасна нагода збагатити свій словниковий запас змістовними та поетичними висловлюваннями. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook