Період публікації:

від

до

Категорія:

«Кавове зернятко, або таємниці львівської кави»

Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 

min
max

Учні 9-11класів  КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» що вивчають органічну хімію, разом з вчителями хімії Заціхою Н.В. та географії  Барабаш Р.А. підготували та провели хімічно-географічний ранок за темою «Кавове зернятко,  або таємниці львівської кави».

Це було захоплююче театралізоване дійство на якому присутні ознайомились не лише зі складом хімічних сполук, що містяться у каві, а і з їхньою фізіологічною дією, дізнались про країни-виробники та експортери кавового зерна;  довідались про цікаві львівські традиції  кавового напою. Наприкінці заходу учні презентували гостям пам’ятки «Кавові фантазії»  з рецептами приготування кави.

Немає коментарів

Схожі статті:

Хімічно-географічний ранок Хімічно-географічний ранок Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 Вчителі хімії та географії КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Заціха Наталя Володимирівна та Барабаш Руслана Андріївна планують провести хімічно-географічний ранок за темою «Кавове зернятко, або таємниці львівської кави».

Переглядів: 629 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Т.Шевченко – великий Кобзар України Т.Шевченко – великий Кобзар України Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Зав’язанцівському  НВК Мостиського району 5 березня 2020 року в рамках декади педагогічної майстерності вихователем ДНЗ «Сонечко» Бринько Ольгою Миколаївною було  проведено літературний ранок «Т.Шевченко – великий Кобзар України». Свято було проведено з метою виховання у дітей любові до рідної мови,...

Переглядів: 3006 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook