Період публікації:

від

до

Категорія:

Виховний захід до Дня матері «Казочка про те, як курчатка мамі подарунок шукали» в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 

min
max

       11 травня 2017 року у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» у групах короткотривалого перебування «Дельфін» та молодшо-середній «Жучок сонечко» відбувся святковий виховний захід до Дня матері «Казочка про те, як курчатка мамі подарунок шукали»

       Свято матері припадає на другу неділю травня, коли все цвіте і зеленіє, немов сама природа в цей день вітає разом з нами найдорожчих у світі людей. Щоб діти зростали милосердними, чуйними, слухняними, вдячними, вони повинні пам’ятати, що материнська любов завжди їх оберігає.

       Під час виступу діти привітали своїх  матусь і бабусь піснями, віршами, таночками. Разом з казковими героями - курчатками мандрували до чарівного лісу. Там вони зустріли їжачків, метеликів та білочку. Звірятка дуже хотіли допомогти курчаткам вибрати найкращий подарунок для мами. Спільне переживання святкової події було радісне для дітей, вони старалися приємно вразити своїх рідних.

       А найкращі подаруночки допомогла вибрати лісова Фея, вона принесла дітям чарівні квіти, які здійснюють усі мамині бажання. На завершення свята малята дарували матусям букети і найтепліші поцілунки. За свої старання діти отримали смачні гостинці.

      Підготували і провели свято музичний керівник Л.А. Швець, вихователі Н.В. Купінська, О.В. Жигайло, Г.Р. Низова. Роль феї виконувала А.В. Медвідь.

Немає коментарів

Схожі статті:

Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ  «Левеня» Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Казка мудрості навчає, радить і застерігає!  6 березня 2020 року учні 1-Б класу інсценізували казку "Червона шапочка". Діти перевтілились в давно знайомих і близьких всім героїв –  Червону Шапочку, Вовка, Бабусю, яка захворіла і не може більше ліпити пиріжки. Заради здоров'я бабусі навіть помирились...

Переглядів: 1799 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Театралізована вистава «Ведмежа наука» в НРЦ  «Левеня» Театралізована вистава «Ведмежа наука» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 15 лютого 2020 Значення казки у вихованні дітей важко переоцінити. Накопичуючи у собі мудрість поколінь, вона має справді чарівну силу. Казка доступною мовою вчить дітей, розповідає про добро і зло. 14 лютого 2020 року учні 2-Б класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр...

Переглядів: 1020 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook