Період публікації:

від

до

Категорія:

Юні футболісти Стрийської ЗШ №10 – переможці зональних змагань «Шкіряний м’яч–2017»

Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 

min
max

У суботу, 22 квітня, на шкільному стадіоні ЗОШ №10 відбувся зональний турнір «Шкіряний м’яч–2017» серед шкільних команд. Ці змаганнях проводилися у трьох вікових групах: 2004 р. н., 2005 р. н., 2006 р. н.
На урочистій церемонії відкриття усіх учасників привітали та побажали вдалих стартів методист методкабінету відділу освіти Стрийської міської ради Оксана Пилипів, директор Стрийської ДЮСШ міськво Олексій Кухар, старший тренер відділення футболу Стрийської ДЮСШ міськво Володимир Воробець та інші. Головний суддя змагань Олексій Кухар та головний секретар Володимир Воробець ознайомили команди з програмою та регламентом змагань. 
У найстаршій віковій групі – 2004 р. н. – боротьбу за вихід у фінальну пульку обласного турніру «Шкіряний м’яч–2017» вели збірні Стрийського р-ну та Дрогобича. Перемогу в цій парі здобули юні дрогобичани – 1:3.
У середній віковій групі – 2005 р. н. – також було заявлено лише дві шкільні команди. Честь збірної Стрия захищали школярі ЗОШ №10 (вчителі фізкультури – Олег Теплий та Роман Кошіль). У фінальному протистоянні зі збірною Стрийського р-ну основний час так і не виявив переможця, а у серії післяматчевих 11-метрових ударів вправнішими та влучнішими виявилися футболісти ЗОШ №10 (на фото). Вітаємо юних стрийських футболістів з виходом у фінальний турнір та бажаємо подальших перемог. 
У наймолодшій віковій групі – 2006 р. н. – за єдину фінальну путівку змагалися збірні Борислава, Дрогобича, Дрогобицького р-ну, Стрия, Стрийського р-ну та Трускавця. У розмові зі мною головний секретар Володимир Воробець відзначив, що усі команди без винятку показали динамічний та комбінаційний футбол, ну а перемогли – найсильніші. У підсумковому результаті переможцями цих змагань у наймолодшій віковій групі стала збірна школярів Дрогобича, друге місце – збірна Трускавця, третє – збірна Стрия, четверте місце – Стрийський р-н, п’яте – Дрогобицький р-н, а шосте місце дісталося збірній Борислава. Крім того, збірні Дрогобича (2004 та 2006 р. н.), Стрия (2005 р. н.) отримали право представляти свої міста на обласному турнірі «Шкіряний м’яч–2017», який незабаром відбудеться у м. Львові.

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1251 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

До перемог (фото) До перемог (фото) Опубліковано: Понеділок, 10 лютого 2020 6 лютого 2020 року в приміщенні Дому Милосердя святого Миколая, вул. Короленка, 7, відбулася організаційна зустріч голови спортивного відділу місії “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ дияконом Юрієм Фединишиним з тренерами та представниками команд, які братимуть участь в 5-тому чемпіонаті з міні-футболу “Копа”...

Переглядів: 560 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook