Період публікації:

від

до

Категорія:

Бронзовий злет збірної «ДЮСШ» (Стрий) з волейболу

Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 

min
max

Протягом трьох днів, з 21 по 23 квітня, у спортзалі Турківської ДЮСШ тривав чемпіонат Львівщини 2017 року з волейболу серед дівчат 2002 р. н. У цьому турнірі взяли участь 12 команд нашої області з Дрогобича, Жидачева, Львова, Мостиська, Нового Роздолу, Самбора, Старого Самбора, Стрия, Стрийського р-ну, Трускавця, Турки, Червонограда. 
Честь нашого міста захищали юні волейболісти Стрийської ДЮСШ міськво (директор – Олексій Кухар, тренер – Микола Столярський). У розмові зі мною тренер юних стрийських волейболісток Микола Столярський розповів, що результатом своїх вихованок задоволений. Його команда показала вмілу та дисципліновану гру, добру підготовку та характер, що є немаловажним фактором у волейболі. 
За жеребом усі команди-учасниці були розподілені на три групи. Переможці груп напряму виходили у фінал та боролися за перше-третє місця. Наша команда попала у групу разом зі збірними Старого Самбора, Трускавця та Червонограда. Юні стрийські волейболістки здобули три переконливі перемоги, почергово здолавши команди: Трускавець – 3:0, Старий Самбір – 3:0 та Червоноград – 3:1, і вийшли у фінал, де на них очікували команди «Автомобіліст» (Львів) та Новий Розділ.
Свою першу гру у фінальній пульці збірна ДЮСШ (Стрий) провела проти збірної львівського «Автомобіліста» і у важкій боротьбі поступилася з рахунком – 0:3. У протистоянні з волейболістками Нового Роздолу підопічні Миколи Столярського також поступилися з таким самим рахунком – 0:3. У грі за перше місце і титул чемпіона Львівщини команда «Автомобіліст» (Львів) з рахунком 3:1 перемогла волейболістів Нового Роздолу.
Отож, чемпіонами Львівщини 2017 року серед дівчат 2002 р. н. стала команда «Автомобіліст» (Львів), друге місце виборола збірна Нового Роздолу, третє – збірна «ДЮСШ» (Стрий). Ось, хто у складі збірної ДЮСШ (Стрий) виходив на майданчик у цих матчах: Марта Мацкова, Аліна Братчик, Андріана Павлик, Вікторія Пєсоцька, Софія Федорас, Анастасія Маринець, Анастасія Автономова, Юліана Бармінова, Андріана Кукицяк, Яна Хоменко, Соломія Мелешко.
Переможці та призери цьогорічного чемпіонату Львівщини були нагороджені грамотами.
На даний час юні стрийські волейболістки наполегливо тренуються та готуються до нових стартів.
                       За матеріалами редакції газети "Фортуна"

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 Неймовірно важкий, насичений та результативний день 11 квітня 2019 р. видався для команд волейболістів СЗШ №10. Команди юнаків та дівчат 2002 р. н. змагались у Стрию, команда дівчат 2005 р.н. - у м. Трускавець. У старшій віковій групі суперниками юнаків були команди Радехівського та Старосамбірського...

Переглядів: 484 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 Нещодавно у спортзалі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (Трускавець) відбувся регіональний турнір з волейболу серед чоловіків – «Кубок міського голови Андрія Кульчинського».   На урочистій церемонії відкриття міський голова Трускавця Андрій Кульчинський привітав усіх учасників турніру...

Переглядів: 831 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook