Період публікації:

від

до

Категорія:

Стрийські юні волейболісти здобули перемоги на всеукраїнських та міжнародних змаганнях

Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 

min
max

Вихованці Романа Кошіля та Миколи Столярського повернулись з волейбольних змагань переможцями. Так, юні волейболістки з м.Стрий здобули перемогу у команди з Мостиська у фіналі міжнародних змагань з волейболу.  У турнірі приймали участь команди з Польщі (Жешув, Перемишль) та Львівської області (Мостиська, Дрогобич, Стрий, Городок). Змагання відбулись у м.Мостиська 6-7 травня 2017 року.
А 7 травня 2017 року в пристоличній Пущі-Водиці на спортивних майданчиках Міжнародної тенісної академії провели фінал Шкільної волейбольної ліги України.

Як повідомляє Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України та volleyball.ua, всеукраїнський турнір серед дітей-аматорів шкільного віку - це ноу-хау, запропоноване головою Асоціації дитячого волейболу України Вадимом Тищенко. На фінальні змагання, ареною яких стали спеціально підготовлені корти гостинної Міжнародної тенісної академії, що в столичній Пущі-Водиці, зібралися більше шестисот учасників із 24 областей країни.
Львівську область у чемпіонаті України з волейболу ("шкільна ліга") представили юні волейболісти СШ №10 м.Стрий. На шляху до фіналу стрияни здолали Дніпропетровських, Тернопільських та Київських волейболістів. Вони вийшли у фінал, де вибороли перше місце у збірної Донецької області. 
За результатом змагань серед юнаків перше місце завоювала команда Львівської області. Друге місце посіли спортсмени Донецької області, а третє - вибороли школярі Тернопільської.
Таким чином, обидві команди зі Стрия показали найкращий результат у Міжнародних та Всеукраїнських змаганнях з волейболу і привезли у місто перемогу. 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 Неймовірно важкий, насичений та результативний день 11 квітня 2019 р. видався для команд волейболістів СЗШ №10. Команди юнаків та дівчат 2002 р. н. змагались у Стрию, команда дівчат 2005 р.н. - у м. Трускавець. У старшій віковій групі суперниками юнаків були команди Радехівського та Старосамбірського...

Переглядів: 484 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 Нещодавно у спортзалі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (Трускавець) відбувся регіональний турнір з волейболу серед чоловіків – «Кубок міського голови Андрія Кульчинського».   На урочистій церемонії відкриття міський голова Трускавця Андрій Кульчинський привітав усіх учасників турніру...

Переглядів: 831 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook