Період публікації:

від

до

Категорія:

«Мамо, до тебе серцем прихилюся» - виховна година в 6-их класах Бориславської ЗСШ - інтернаті

Опубліковано: Неділя, 14 травня 2017 

min
max

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас, кожної людини, яка живе та ходить по землі. Це свято – День матері, що відзначається в нашій країні у другу неділю травня.

Мати - найрідніша людина. Її голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший . Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла.

Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняла робити, життя, яке вона дала, дає можливість проявляти себе, творити у нашому світі, нести у нього свій труд, тепло своєї душі.

Бесіда, присвячена Дню Матері «Мамо, до тебе серцем прихилюся» пройшла в Бориславській санаторній школі – інтернат. Її провела вихователь 6 класів Женчак Л.Л.

Багато гарних слів було присвячено найдорожчій на світі людині – мамі.

Діти переглянули притчу про матір, прослухали пісні про маму, підготували вітальні листівки власноруч для своїх матерів.

Метою бесіди було прищепити учням велику любов до неоціненного скарбу — матері, необхідність бути вдячними своїм матерям протягом усього життя; дійти висновку, що поки живе матір, доти живемо й ми.

Вихователь Женчак Л.Л.

Немає коментарів

Схожі статті:

"Любов материнська-основа життя." "Любов материнська-основа життя." Опубліковано: Вівторок, 04 Червня 2019 В Бориславській ЗСШ-інтернаті учні 9 класів та група учнів початкової школи провели свято, приурочене Дню матері. Це свято відбулося в актовому залі школи, супроводжувалося піснями, поезією, музикою, легендами про матір, цікавими сценками, мультимедійною презентацією "Я і мама". Сьогоднішнє свято...

Переглядів: 829 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Здоровим бути модно». «Здоровим бути модно». Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 Збереження і зміцнення здоров'я дітей на сьогоднішній день є пріоритетним напрямком, оскільки лише здорові діти можуть належними чином засвоїти отримані знання. У 8 класі Бориславської ЗСШ- інтернату  вихователь Держепільський Микола Миронович провів виховну годину на тему , «Здоровим бути модно». Учні...

Переглядів: 442 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook