Період публікації:

від

до

Категорія:

Рідна мати моя

Опубліковано: Вівторок, 16 травня 2017 

min
max

10.05.17р. у КЗ ЛОР Верхньосиньовидненська спецшкола-інтернат в дошкільній групі компенсуючого типу  відбувся ранок до Дня матері під керівництвом вихователів дошкільної групи Шрібак Т.І., Чернюти Г.С. та Чергавої О.Р.

Мета: Показати, значимий для дитини образ мами; формувати моральні емоції дітей; виховувати любов і повагу до найдорожчої людини - матері, сприяти створенню теплих взаємин у сім'ї.

Шрібак Т.І. розпочала свято з того, що  сьогодні ми зібралися в цьому залі заради найближчих людей на світі! День Матері - це міжнародне свято. Ми вітаємо всіх жінок, яким випала така щаслива і нелегка доля - бути Матір'ю. З Матері починається рід людський. Мати - це найсвятіше в нашому житті, і тому наше свято ми присвячуємо вам, дорогі мами! Саме тому, сьогодні вас хочуть порадувати своїми виступами, найдорожчі, найулюбленіші, найчарівніші ваші діти!

(Діти вітають мам і співають пісню «Пісня про маму» автор: Ю. Ентін)

 Чергава О.Р наголосила, що особливі слова потрібні для того, що б віддячити за турботу і за ласку наших мам. Дорогі мами, діти визнаються вам в любові!

(Діти читають вірші для мам)

Хто відкрив мені цей світ,

Не шкодуючи своїх сил?

І завжди оберігала?

Найкраща на світі Мама.

Чернюта Г.С. сказала, що наше свято  підійшло до кінця. Спасибі вам за добре серце, за бажання побути поруч з дітьми і дарувати їм душевне тепло!

 Нам усім  дуже приємно було бачити добрі і ніжні посмішки матусь, Щасливі очі дітей! За вашу участь у нашому святі

І  за те, що ви завжди з нами і за те, що ви самі, самі…

Ми говоримо вам «СПАСИБІ!», « МИ ЛЮБИМО ВАС!»

Немає коментарів

Схожі статті:

Т.Шевченко – великий Кобзар України Т.Шевченко – великий Кобзар України Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Зав’язанцівському  НВК Мостиського району 5 березня 2020 року в рамках декади педагогічної майстерності вихователем ДНЗ «Сонечко» Бринько Ольгою Миколаївною було  проведено літературний ранок «Т.Шевченко – великий Кобзар України». Свято було проведено з метою виховання у дітей любові до рідної мови,...

Переглядів: 2946 Коментарів: 0

Відділи освіти

Свято Миколая Свято Миколая Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Свято Миколая – це одне з найочікуваніших свят для дітей та дорослих. Усі дітки пишуть листи до Святого Миколая, обіцяють, що будуть чемними та слухняними і з нетерпінням чекають приходу Святого Миколая. І ось він завітав до учнів НВК «Боложинівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» на свято, яке підготували Лабай...

Переглядів: 586 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook