Період публікації:

від

до

Категорія:

З 20 травня до 12 червня доступ користувачів до ЄДЕБО буде тимчасово призупинено

Опубліковано: Вівторок, 16 травня 2017 

min
max

Щоб забезпечити якісну та безперебійну роботу Єдиної державної електронної бази з питань освіти, зокрема, під час вступної кампанії, буде замінено програмне забезпечення в ЄДЕБО та здійснено інші технічні заходи. Для реалізації усіх цих змін доступ користувачів до бази буде призупинений з 20 травня до 12 червня 2017 року.

У зв’язку з цим МОН просить користувачів ЄДЕБО до 18:00 год. 19 травня завершити внесення до бази відомостей станом на зазначену дату.

Аби вчасно видати документи про професійно-технічну та вищу освіту випускникам, які завершують навчання до 18 червня, навчальним закладам пропонується сформувати замовлення на створення інформації, що міститься в документах про освіту, до 18:00 год. 18 травня.

Якщо такі замовлення будуть оформлені належним чином, то технічний адміністратор ЄДЕБО в електронній формі надасть навчальним закладам до 16:00 год. 19 травня присвоєні реєстраційні номери та необхідну інформацію.

Для тих, хто завершує здобуття професійно-технічної та вищої освіти після 18 червня, формування замовлень здійснюватиметься в ЄДЕБО після відновлення доступу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Ширша комунікація та вдосконалення ЄДЕБО – комісія з аудиту вступної кампанії 2017 надала рекомендації на 2018 рік Ширша комунікація та вдосконалення ЄДЕБО – комісія з аудиту вступної кампанії 2017 надала рекомендації на 2018 рік Опубліковано: Середа, 22 листопада 2017 Організація і проведення вступної кампанії 2017-го повністю відповідали вимогам законодавства, а всі зауваження і пропозиції до роботи ЄДЕБО оперативно вирішувалися. Таким є висновок тимчасової комісії, що проводила аудит вступної кампанії 2017 року та її забезпечення Єдиною державною електронною базою...

Переглядів: 506 Коментарів: 0

Вища освіта

Виші можуть вносити до ЄДЕБО небюджетні конкурсні пропозиції до 30 червня – рішення МОН Виші можуть вносити до ЄДЕБО небюджетні конкурсні пропозиції до 30 червня – рішення МОН Опубліковано: П`ятниця, 22 Червня 2018 МОН подовжило термін внесення до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) небюджетних конкурсних пропозицій до 30 червня 2018 року. Таке рішення було ухвалене як виняток у зв’язку з численними зверненнями закладів вищої освіти, які не встигли своєчасно внести зазначену інформацію. Відповідно...

Переглядів: 544 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook