Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбувся навчально-методичний захід для вчителів англійської мови у рамках програми обміну досвідом «Teaching Variety»

Опубліковано: Вівторок, 16 травня 2017 

min
max

Підтвердженням такої думки є проведення  ряду навчально-методичних заходів для вчителів англійської мови у рамках програми обміну досвідом «Teaching Variety», яка реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України та є ініційована видавництвом «MM Publications» та компанією «Лінгвіст». Головною метою програми є надання можливості та створення умов для обміну досвідом вчителів України з метою підвищення якості викладання англійської мови в загальноосвітніх закладах.

Черговий етап програми, що тривав з 24 по 28 квітня, полягав у тому, що 15 вчителів з Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Миколаївської та Харківської областей, пройшовши попередній конкурсний відбір для участі, підвищували свою фахову майстерність та обмінювались досвідом з учителями нашого краю. У рамках програми вчителі відвідали відкриті уроки  англійської мови, проведені учителем Любов Драганчук  у  СЗШ № 65  та Надією Касянчук і Галиною Семчук-Крачковською Класичної гімназії м. Львова, брали активну участь у майстер-класі  з музейної педагогіки, проведеному у музично-меморіальному музеї Соломії Крушельницької вчителем ЛФМЛ Світланою Матис, спілкувались професійно під час круглих столів. Тому щиро хочеться подякувати НМЦО м. Львова та керівникам вищезгаданих навчальних закладів за співпрацю та надану нашим гостям можливість поспілкуватись професійно, рефлексувати над своїм власним професійним досвідом та професійним стилем. 

28 квітня до робочої групи програми долучились понад 70 вчителів  нашого регіону, щоб взяти участь у методичному семінарі від видавництва «MM Publications» та компанії «Лінгвіст» на тему From Grammar to Speaking: Mind the Gap, проведеним тренером школи СОВа Ланою Сушко.

Програма «Teaching Variety»є цікава і корисна для вчителів, адже вони можуть себе відчути частиною великої педагогічної спільноти, яка співпрацюючи, підтримуючи професійну комунікацію, себе утверджує та вдосконалює, а доказом цього є позитивні відгуки її учасників:

 

«Це чудова можливість поспілкуватися з колегами, з якими ти, навряд, чи отримала можливість поспілкуватись за інших умов: обговорення та виявлення схожих навчальних ситуацій та шляхів їх вирішення.»

Коновалова Олена,

м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.

«Ця програма дала можливість вирватися із звичного кола, вийти за рамки буденності, порівняти власну методику і, можливо, змінити своє ставлення в тому чи іншому підході в навчанні.»

Миронова Надія,

с. Сергіївка, Славянський р-н, Донецька обл.

 

«Програма дала зрозуміти, що ми єдині в наших помислах… що ми маємо однодумців та єдині в своїй меті.»

Лісоченко Ірина,

м. Вознесенськ, Миколаївська обл.

 

Навчання задля якісного викладання англійської мови  та набуття професійного досвіду є процес тривалий і вимагає багато зусиль учителя, але результат такого процесу є позитивний як для учителя, так і для учня. Тож теперішнім та майбутнім учасникам програми «Teaching Variety» варто побажати плідної творчої співпраці, а її ініціаторам  підтримки в інших регіонах нашої Батьківщини та успіху! 

Немає коментарів

Схожі статті:

У Червонограді відбувся міський семінар учителів англійської мови У Червонограді відбувся міський семінар учителів англійської мови Опубліковано: Понеділок, 07 жовтня 2019 3 жовтня на базі Червоноградської ЗШ № 12 відбувся міський семінар учителів англійської мови на тему: «Teaching in the 21-st century». Голова шкільного методоб’єднання Сідельник О.М. наголосила на відмінностях у навчанні учнів ХХ і ХХІ століть та необхідності формування навчальних, технічних, життєвих...

Переглядів: 451 Коментарів: 0

Відділи освіти

Спеціалісти НРЦ «Левеня» практично ознайомилися із методом Фельденкрайза направлення JKA (Jeremy Krauss Approach) Спеціалісти НРЦ «Левеня» практично ознайомилися із методом Фельденкрайза направлення JKA (Jeremy Krauss Approach) Опубліковано: Вівторок, 22 січня 2019 Спеціалісти  Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» 21-22 січня 2019 року в рамках міжнародної співпраці обміну досвідом в організації корекційно-розвиткової та реабілітаційно-відновлюваної роботи відвідали Комунальний заклад Львівської обласної ради «Навчально...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook