Період публікації:

від

до

Категорія:

«Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

Опубліковано: Середа, 17 травня 2017 

min
max

 

10 травня 2017 р. у Хоросницькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

          Метою заходу було розширити знання дітей про звільнення рідного краю від німецько-фашистських загарбників, створити умови для патріотичного виховання, виховати гордість і пошану до захисників Вітчизни, формувати активну життєву позицію, розвивати почуття патріотизму, співчуття до інших людей, прищеплювати любов до рідного краю.

          Захід розпочався з перегляду відеофільму «1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо». Далі ведучі (Яртим Б., Ханик М.) пригадали коротку історичну довідку про ті буремні події. Вчитель історії Мазуркевич С. Л. розповіла учням і присутнім чому 8 травня світова спільнота відзначає як День пам’яті і примирення.

         Далі учні 8-9 класів розказували вірші про воєнні лихоліття Другої світової та сьогоднішні події на сході України. Особливо вразив присутніх вірш «Мамо, я живий…» у виконанні учня 9 класу Бодака В.

         У виконанні дівчат прозвучали пісні «Перемога, свята перемога», «Мальви», «Степом, степом…», «Маки червоні».

         Захід пройшов організовано, цікаво і змістовно. Підготувала дійство вчитель історії та географії Мазуркевич С. Л.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято "Буде Родина - буде Україна!" Свято "Буде Родина - буде Україна!" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 Учні НРЦ «Мрія» відвідали свято «Буде Родина-буде Україна!» де мали можливість взяти участь у цікавих майстер-класах, іграх та інших заходах.

Переглядів: 451 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Ярмарок українського гумору Ярмарок українського гумору Опубліковано: Четвер, 15 листопада 2018 В НРЦ "Мрія" відбулося щорічне загальношкільне свято до Дня української мови і писемності "Ярмарок українського гумору", яке підготували і провели вчитель української мови і літератури Долгова Ірина, вчитель зарубіжної літератури Горгут Софія. Глядачі ознайомились з інсценізованими уривками творів: С....

Переглядів: 344 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook