Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському торговельно-економічному університеті відбувся бліц-турнір з футзалу «Кубок факультету» (фото)

Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 

min
max

Нещодавно збірна команда Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяла участь у проведені бліц-турніру з футзалу «Кубок факультету» серед студентів, учнівської молоді і випускників ВНЗ І-ІІ р.а. м. Львова та області.

Захід проходив у спортивному залі Львівського торговельно-економічного університету в рамках святкування Тижня факультету товарознавства, управління і сфери обслуговування.

Після звучання Державного Гімну України турнір було оголошено відкритим. До учасників з вітальним словом звернулися: ректор університету, проф. Петро Куцик, декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доц. Володимир Гаврилишин, зав. кафедри фізичної культури, доц. Ігор Блащак, директор ТОВ «Хліб-Трейд» Андрій Чубко та ін.

Ведучий турніру, доц. Орест Шумський, під звуки козацького маршу запросив команди-учасниці: Львівську спеціалізовану загальноосвітню середню школу № 18, Львівський коледж легкої промисловості КНУТД, Факультет товарознавства, управління і сфери обслуговування Львівського торговельно-економічного університету та збірну команду Львівського кооперативного коледжу економіки і права (тренер – Андрій Соломонко).

Було представлено головного арбітра турніру – суддю всеукраїнської категорії, ст. викл. кафедри фізичної культури Львівського торговельно-економічного університету Юрія Холявко.

Жеребкування учасників півфіналів провели голова спортклубу Львівського торговельно-економічного університету Ігор Наявко та студентка факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування Юлія Мацко.

Ведучий оголосив регламент та програму турніру (кожна команда проводить по 2 матчі – півфінал і матч за 3-4 та 1-2 місця; час гри – 2 тайми × 15 хв., перерва – 5 хв.).

Обидва півфінальні матчі пройшли в напруженій і безкомпромісній спортивній боротьбі за активної підтримки глядацької аудиторії. В паузах командам і уболівальникам демонструвала свою майстерність група підтримки – команда Львівського коледжу легкої промисловості КНУТД з аеробіки (Оксана Ходань та Наталя Блохіна).

Компетентне журі визначило трьох кращих гравців турніру. Переможцям та всім учасникам були вручені спортивні нагороди та призи від спонсора – ТОВ «Хліб-Трейд» (ТМ «Добрий хліб»), м. Львів. Під звучання Державного Гімну України було оголошено про закриття турніру.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові пройшов турнір з футзалу пам’яті Героїв Небесної Сотні У Львові пройшов турнір з футзалу пам’яті Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 16-17 листопада ДЮСШ № 1 м. Львова провела турнір з футзалу серед дівчат 2004 р.н. і молодших, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Мета заходу – вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості...

Переглядів: 373 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 676 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook