Період публікації:

від

до

Категорія:

Проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" "Джура" на базі Мостиської ОТГ

Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 

min
max

          19 травня  2017 року відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради  Львівської області (Мостиська ОТГ) проводить I-ий етап  Всеукраїнської   дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на базі Арламівськоволянської ЗОШ I-II ступенів (начальник відділу- Чернега Валентина Григорівна).

Мета: виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.    

   Учасниками гри „Джура” є учнівська молодь загальноосвітніх  навчальних закладів об’єднана у рої. Склад рою 8 учасників , не менше як 2 дівчини. До складу зазначених утворень входять учні 8-10-х класів.

Прийом до складу учасників гри „Джура” здійснювався за народним звичаєм на загальному зібранні та за згодою батьків після проходження виховного просвітницького курсу підготовки, де відбулося знайомство з заповідями, правами  та обов'язками учасника гри, набуто необхідні знання з історії України, літературно-пісенної творчості, про народних героїв тощо.           Проведено величезну підготовку до гри «Джура».         Придбано для учасників кубки, грамоти, медалі та інші необхідні нагороджувальні атрибути, а для членів журі  футболки з надписом «Джура» (методист Повх О.В.).

В основі змісту занять лежать духовний розвиток та фізичне загартування, що реалізується у формі конкурсів, оглядів, естафет, змагань, вікторин тощо.

Запрошуємо усіх на козацьке видовище.

 

        

 

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Цікава гра про правила поведінки при переході через дорогу в НРЦ  «Левеня» Цікава гра про правила поведінки при переході через дорогу в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 5 березня 2020 року вихованці старшої групи Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» пограли у цікаву гру про правила поведінки при переході через дорогу. Метою гри було збагатити дітей новою інформацією про дороги і правила дорожнього руху; розширювати...

Переглядів: 1669 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Кубок ЛОЦЕНТУМ  «Еко-брейн – 2019» Кубок ЛОЦЕНТУМ «Еко-брейн – 2019» Опубліковано: Понеділок, 23 грудня 2019  21 грудня 2019 року  на базі КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»  відбувся відкритий Кубок ЛОЦЕНТУМ  з гри брейн-ринг «Еко-брейн – 2019». Організатори турніру: департамент освіти і науки ЛОДА,  КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної...

Переглядів: 870 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook