Період публікації:

від

до

Категорія:

Дрогобицькі акробати знову повернулися з нагородами!

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

11-14.05.2017 року у місті Краків (Польща) відбувся «V Міжнародний турнір під Вавелем зі спортивної акробатики, стрибків на акробатичній доріжці та стрибків на батуті», в якому взяли участь понад 330 спортсменів з України, Республіки Білорусь та Польщі.

Продовжуючи славні традиції дрогобицької школи акробатики, наші дівчата повернулися додому з нагородами.

Першими за свої медалі боролися юні стрибуні на акробатичній доріжці Жгута Євгенія (ЗОШ № 16) та Вагіла Анна-Марія (ЗОШ № 4). Серед 38 конкурентів Жгута Є. отримала золоту нагороду, а її подруга по команді Вагіла А. – срібну.

Вперше на міжнародній арені дебютувала жіноча група у складі Семенович Анастасії (ЗОШ № 16),Соболєвої Вікторії (ЗОШ № 2), Онищенко Божени (ЗОШ № 4), і у віковій групі 11-16 років піднялися на першу сходинку п’єдесталу.

Наша досвідчена жіноча пара Табачинська Олександра (Дрогобицька гімназія) та Пилип’як Юлія (ДДПУ ім.І.Франка), виступаючи за програмою дорослих, впевнено виконали свої вправи, отримавши високі оцінки суддів, за що були нагороджені золотими медалями та цінними подарунками.

Спортсмени та тренери вдячні батькам, дирекції школи та небайдужим людям, особливо Михайлу Сендаку за матеріальну допомогу для здійснення цієї поїздки та розвитку юних талантів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Наші акробати в м. Києві були на висоті! Опубліковано: Понеділок, 15 травня 2017 З 26 по 30 квітня ц.р. в м. Києві проводився чемпіонат України серед юнаків та дівчат (2005 – 06 і 2007 – 08 роки народження) та відкриті Всеукраїнські змагання (1999 – 2002 і 2003 – 2004 роки народження) зі стрибків на акробатичній доріжці з участю спортсменів з Азербайджану та Білорусії. Загальна кількість...

Переглядів: 394 Коментарів: 0

Відділи освіти

І знову успіхи і перемоги!!! І знову успіхи і перемоги!!! Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 І знову успіхи і перемоги!!! 27 лютого 2020 року на базі СОК "Інтерспорт" м.Львів відбулися фінальні змагання Чемпіонату Львівської територіальної організації ВФСТ "Колос" з футзалу серед юнаків 2005-2006 та 2007-2008 р.н. Команди опорного закладу "Рудківська СЗШ І - ІІІ ст. ім. В.Жеребного" під керівництвом...

Переглядів: 797 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook