Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся турнір «Волейбольна весна» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся турнір з волейболу серед дівчат під символічною назвою «Волейбольна весна», який проводився в рамках проведення виховних та спортивно-масових заходів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та святкування Всесвітнього дня медичної сестри і Міжнародного дня сімей.

Організували захід викладачі циклової комісії фізичного виховання за підтримки адміністрації вишу, об’єднаного профкому та студентського самоврядування.

Розпочався волейбольний турнір із виконання Державного Гімну України. Відкривав змагання керівник фізичного виховання Андрій Соломонко. До учасників волейбольного турніру з вітальним словом звернулися: Наталія Зубко – директор коледжу, Леся Федак – заступник директора з навчальної роботи, Ігор Леськів – заступник директора з навчально-методичної роботи, Ігор Бішко – заступник директора з виховної роботи та Ірина Клачко –завідувач економічним відділенням.

Мета турніру – пропаганда здорового способу життя, підтримка спортивних традицій Галичини, а також розвиток волейболу у Львівській області, виховання патріотизму серед молоді і повага до вшановування знакових подій.

У турнірі взяли участь дівчата зі шкіл міста Львова, зокрема Львівська гімназія «Престиж», Львівська правнича гімназія, Спеціалізована середня загальноосвітня школа № 52 ім. М. Горбачевського, а також збірна команда Львівського кооперативного коледжу економіки і права (переможниця відкритого турніру з волейболу серед дівчат під оригінальною назвою «Львівська осінь на Клепарові», тренер – Мирослав Крук) та ін.

Було представлено головного арбітра турніру – суддю всеукраїнської категорії Мирослава Крука.

Регламент волейбольного турніру: Змагання проводились згідно правил. Кожна команда проводить зустріч в своїй підгрупі. Дві кращі команди доходять до півфіналу. Матч складається з трьох партій по 25 очок.

Взяти участь у турнірі, повболівати за друзів і одногрупників, просто поспостерігати за матчами мали змогу всі студенти навчального закладу та гості. Поєдинком були задоволені уболівальники команд, вони постійно підбадьорювали учасників вигуками та вітали переможців гучними оплесками.

Також перед учасниками виступили команда зі спортивного танцю – студентки правознавчого відділення, чим підняли настрій всім присутнім.

По закінченні турніру з волейболу було наголошено про «...нещодавнє відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування пам’яті героїв визвольної боротьби за Україну, виховання патріотизму, честі, доблесті, мужності та вправності учнівської молоді на прикладах героїчного чину борців, полеглих за волю і незалежність Батьківщини. Про важливість сім’ї як основного елемента суспільства, яка була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім'ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. У всі часи за відношенням держави, а також за становищем родини в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім'ї і держави – необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян. З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина...».

Також учасники заходу побажали усім медичним сестрам мирного неба над нашою Україною, благополуччя та спокою у родинах і успіхів у благородній справі охорони здоров'я людини та висловили безмежну вдячність за чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я всіх людей.

Організатори спортивного заходу привітали всіх зі знаковими датами, побажали юним спортсменам здоров’я, успіхів, наснаги, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі й нездоланного бажання перемагати, щоб досягнуті звершення стали надалі потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин у волейболі та були гордістю України.

Переможці отримали грамоти, медалі, кубок, а юнаки – студенти коледжу – привітали дівчат з нагоди свят та хорошої гри солодкими подарунками.

Завершився турнір з волейболу молитвою за Україну «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 676 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Мирослав Крук – учасник XVI Міжнародного турніру з волейболу серед ветеранів Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Мирослав Крук – учасник XVI Міжнародного турніру з волейболу серед ветеранів Опубліковано: Середа, 05 квітня 2017 Голова циклової комісії фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права, викладач Мирослав Крук у складі збірної команди ветеранів Львівської області з волейболу у номінації 65+ взяв участь у XVI Міжнародному турнірі з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив...

Переглядів: 945 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook