Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершилася обласна спартакіада серед дітей працівників закладів охорони здоров’я Львівщини

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

Днями на базі спортивного комплексу «Динамо» у місті Львові відбулася обласна спартакіада серед дітей працівників закладів охорони здоров’я Львівської області.

Змагання проводилися у формі естафет «Веселі старти», а також конкурсів з дартсу та з елементами спортивних ігор та гімнастичних вправ. Змагалися дитячі команди у складі 3 дівчат та 3 хлопців віком до 12 років.

У змаганнях взяли участь 12 команд. Перемогу здобула команда «Веломедик» з Дрогобича, на другому місці – діти з команди «Little medyk» з Миколаєва, третьою була команда «Спартак» з Городка.

Учасники команди, які посіли перше та призові місця, були відзначені путівками в санаторій «Скадовськ» (Херсонська область).

Загальне керівництво змаганнями здійснювали обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я (Ю. Білий) та спортивний клуб ЛНМУ ім. Д. Галицького за підтримки обласної ради ФСТ «Спартак» та обласного центру «Спорт для всіх».

Матеріал підготувала Ірина Підлужна, заступник директора обласного центру «Спорт для всіх»

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1229 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1889 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook