Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар на тему: «Героїчні постаті історії України»

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

18 травня у приміщенні Львівського обласного будинку вчителя проходив семінар на тему: «Героїчні постаті історії України». Присвячений Святу Героїв. День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Воно покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму.

         Відповідно до української національної ідеї має бути створена власна світоглядна система, яка передбачає встановлення власних державних свят. Одним з таких є День Героїв.

         День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю Україну і є символом незборимості української нації.

         Це свято плекає нових героїв, нових захисників нації, захисників незалежної України. На Святі Героїв ми вшановуємо пам'ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності.

         Також ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, які чинили шалений опір антиукраїнській владі, борців за територіальну цілісність і незалежність України – вояків АТО, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді.

         У всіх народів є ціла система свят, що возвеличують спогади співвітчизників, бо на цьому будується світогляд, культура та виховання нації.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тематична виставка, присвячена Дню Героїв Тематична виставка, присвячена Дню Героїв Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 У Львівському обласному Будинку вчителя відкрита тематична виставка, присвячена Святу Героїв.          День Героїв або Свято Героїв , щорічне свято, яке за Ухвалою Львівської обласної ради святкується в четверту неділю травня. У 1941р. Великий збір ОУН постановив щороку 23 травня святкувати День героїв,...

Переглядів: 392 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

До Дня Героїв провели патріотично-пісенний конкурс До Дня Героїв провели патріотично-пісенний конкурс Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 20 травня у Львові на площі біля пам'ятника Степану Бандері проведено патріотично-пісенний конкурс, присвячений Дню Героїв України. Привітала учнівську молодь директор Львівського державного Будинку техніки Івашкевич Лілія Михайлівна та побажала їм успіхів. Учасниками конкурсу були учні закладів...

Переглядів: 495 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook