Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 19.12.14 – у рамках заходів до 150-річчя від дня народження фундатора НМЛ митрополита Андрея Шептицького відкрито оновлену постійну експозицію НМЛ «Українське мистецтво ХХ ст.» (в історичному музейному комплексі НМЛ, що на вул. Драгоманова, 42).
  • 07.03.17 – 31.05.17 – мистецька та бібліографічна шевченкіана (з фондових зібрань НМЛ). До 203-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.
  • 10.05.17 – 10.06.17 – Павло Маков. Живопис.

В рамках науково-освітніх програм «Національний музей і молодь», «Школа і музей – працюємо разом» та проекту «Церковно-календарний рік в українському мистецтві (на прикладі пам’яток із фондів НМЛ)»:

  • 23.05.17 – майстер-клас для дорослих «Вечірній рисунок». Жіноча модель.
  • 24.05.17 – тематична екскурсія «Іконографія Христа Пантократора» і майстер-клас «Домалюй ікону «Христа Пантократора»» для людей з обмеженими фізичними можливостями (спільнота Лярш-Ковчег).
  • 25.05.17 – майстер-клас для дорослих «Вечірній рисунок». Чоловіча модель.

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 05.05.17 – 31.05.17 – Роман Опалинський «Малярство на склі. Інсталяція».
  • 22.05.17 – виїзний майстер-клас зі створення композиції в техніці живопису на склі.

В межах програми «Музейна педагогіка»:

  • 23.05.17 – музейний урок «Твір-опис пейзажу» (на прикладі творів в експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 24.05.17 – музейний квест «Українське мистецтво ХХ ст.».
  • 25.05.17 – музейний урок «Течії авангарду» (за матеріалами експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).

Заходи до Міжнародного дня музеїв:

  • 27.05.17 – лекція «Відомі та не дуже мистецькі процеси Львова у часи Незалежності». Лектор – Богдан Шумилович, історик мистецтва, куратор мультимедійної бібліотеки Центру міської історії Центрально-Східної Європи.
  • 28.05.17 – інтерактивний дитячий проект «Карло Звіринський. Таємниці творчості». Захід відбуватиметься за участі письменниці Дзвінки Матіяш та художниці Іванни Димид-Крип’якевич. Спільно з Видавництвом Старого Лева.
  • 28.05.17 – «Загадковий світ Карла Звіринського. У спогадах». Зустріч, присвячена творчості Карла Звіринського за участі доньки художника Христини Звіринської, мистецтвознавиці Наталії Космолінської та учнів художника.
  • 28.05.17 – лекція «Відомі та не дуже мистецькі процеси Києва у часи Незалежності». Лектор – Оксана Баршинова, історик мистецтва, завідувач відділу мистецтва ХХ – початку ХХІ ст. Національного художнього музею України.

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 17.05.17 – 10.06.17 – виставка «Неологізми від Володимира Немири».

Заходи до Міжнародного дня музеїв (завантажити)

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 964 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1109 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook