Період публікації:

від

до

Категорія:

Львові відбудеться волейбольний турнір пам’яті Олександра Бібера

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

19-21 травня в спортзалі ЛТК НЛТ України у місті Львові (вул. Пулюя, 20) відбудеться турнір з волейболу серед юнаків 2001 р.н. пам’яті колишнього віце-президента Федерації волейболу України, багаторічного директора ДЮСШ «Автомобіліст» Олександра Михайловича Бібера.

Запрошені команди ліцею фізичної культури м. Києва, училища фізичної культури м. Бахмут Донецької області, Закарпатської обласної ДЮСШ, ДЮСШ м. Теребовля Тернопільської області, м. Стрия та м. Львова.

Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Олександр Скібіцький.

Початок змагань – 19 травня о 14:00 год.

Додатково:

Серце першого віце-президента Федерації волейболу України, члена Національного Олімпійського комітету України, директора львівської ДЮСШ «Автомобіліст» Олександра Михайловича Бібера перестало битися 19 березня 2015 року.

Все своє життя Олександр Михайлович присвятив спорту і, зокрема, волейболу, в розвиток якого в Україні й в Галичині він завжди вкладав щире серце, талант і уміння, професійність та відповідальність.

Бібер О.М. народився 18.07.1947 р. в Устриках-Дольних (нині територія Республіки Польща), середню освіту здобував на Жидачівщині, навчався у Львівському державному інституту фізичної культури, закінчив Кубанський інститут фізичної культури, оскільки як гравець волейбольної команди майстрів виступав за команду м. Сочі. Майстер спорту з волейболу. Працював волейбольним тренером й тривалий час директором дитячо-юнацької спортивної школи.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

З нагоди 60-річчя Самбірської ДЮСШ відбувся турнір з волейболу серед дівчат (фото) З нагоди 60-річчя Самбірської ДЮСШ відбувся турнір з волейболу серед дівчат (фото) Опубліковано: Четвер, 13 квітня 2017 Днями у Самборі відбувся турнір з волейболу серед дівчат 2005-2006 рр.н., присвячений 60-річчю Самбірської дитячо-юнацької спортивної школи. У турнірі взяли участь 5 команд з Трускавця, Старого Самбора, Турки, Самбора та Самбірського району. Перше місце здобула команда з Турки, на другій сходинці...

Переглядів: 942 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Студенти-юнаки коледжів Львівщини визначили найкращих з волейболу Студенти-юнаки коледжів Львівщини визначили найкращих з волейболу Опубліковано: Вівторок, 28 березня 2017 Закінчились змагання з волейболу (юнаки) за програмою Спартакіади Львівщини серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, яка відбувається в межах календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту...

Переглядів: 627 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook