Період публікації:

від

до

Категорія:

"Галицькі фестини" в НРЦ Святого Миколая (фото)

Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 

min
max

    Травневі свята «День Матері», «День міста Львова», «Міжнародний день вишиванки» переплелися у гучне перевесло «Галицьких фестин», яке організувала практичний психолог закладу Мельничук Н.Б. та організатор Вульчак Ю.Т. Це дійство відбувалося на теренах НРЦ Святого Миколая, що у Брюховичах 17 травня 2017року і поєднало щасливі та радісні миті самого приготування до нього, створило веселий настрій, об’єднало у велику шкільну родину дорослих та дітей. У «Фестинах» приймали участь гості з МГО «Наші Брюховичі», та ГО «Розвиток громади».

    Альтанка, біля якої відбувалося дійство була змайстрована учнями старших класів на уроках трудового навчання під керівництвом Пуцило Б.І.. Cвятково оформили альтанку учениці старших класів з педагогами Демчиною О.Д., та  Яцейко А.В. 

    Як і на справжніх "Фестинах" діти та дорослі співали українських народних та авторських пісень, бавилися, проводили конкурси, отримували подарунки, смакували лігуміни галицької кухні (славнозвісні канапки,сирник,солодощі) самостійно приготовлені учнями та педагогами і також подаровані гостями свята. 

    Сам процес приготування до свята був насиченим, цікавим. Діти з відповідальністю разом з педагогами Чапай Г.Б., Федевич Г.А., готували костюми для «львівських панночок» та «збитошних батярів».

   «Фестини» поєднали у собі навчально-просвітницький та навчально –виховний процеси, сприяли розвитку творчого потенціалу у дітей, формували потребу діяти в команді як у дорослих так і в дітей, розвивали вміння знаходити вихід у незвичайних, непередбачуваних ситуаціях, вміння швидко реагувати, цінувати та толерантно відноситись один до одного. Кінцевий результат - успіх товариства. Справді-було ФЕСТ ФАЙНО!

Маємо надію,що таке свято стане доброю традицією спілкування, бажанням поєднати усе добре, подальшою соціалізацією дітей в майбутньому.

Особлива подяка директору НРЦ Святого Миколая  – Цимбалюк Наталі Павлівні за розуміння,  підтримку та довіру та усім тим, хто активно долучився до свята.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

День вишиванки в НРЦ Святого Миколая (відео) День вишиванки в НРЦ Святого Миколая (відео) Опубліковано: Середа, 23 травня 2018 Одягнімо, друже, вишиванки -  Наш чарівний український стрій. Не для когось, не для забаганки, А для себе, вірний друже мій! Вишиванка в культурі України займає особливе місце. Здавна вважається, що сорочка, вишита кольоровими нитками та прикрашена візерунками, приносить успіх та служить оберегом...

Переглядів: 574 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Акція «Врятуємо первоцвіти разом» Акція «Врятуємо первоцвіти разом» Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 В рамках Тижня екології “Стань природі другом” у КЗ ЛОР "Навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ст. "Святого Миколая" вчитель Яцейко А.В. провела акцію "Врятуємо первоцвіти разом". Учні переглядали та обговорювали відео-слайди «Мелодія весни», розповідали вірші про первоцвіти, відгадували загадки, малювали...

Переглядів: 471 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook