Період публікації:

від

до

Категорія:

Курсанти ЛьвДУВС закріпили звання офіцера доброю справою (фото)

Опубліковано: Субота, 02 липня 2016 

min
max

Отримавши свої перші офіцерські зірочки, курсанти випускного курсу факультету № 3 Львівського державного університету внутрішніх справ вирішили закріпити свої звання доброю справою, адже погони – не для краси, роль грають моральні якості та вчинки, тих хто їх носить.

Так, курсанти факультету № 3 вирішили, що замість гучного святкування випускного вечора краще потратити зібрані кошти на допомогу тим, хто цього потребує. Вже кілька місяців весь Інтернет та телебачення говорить про маленького 4-річного львів’янина Юрка Плішку. У хлопчика в такому юному віці страшна хвороба – рак, і йому необхідна трансплантація кісткового мозку. Йому залишилося 3 місяці, а потім або операція, або страшна трагедія. Батьки шукають допомоги всюди, адже 100 тисяч євро – сума для них непідйомна.

Тож, прочитавши це оголошення в Інтернеті, курсанти вирішили пожертвувати зібрані кошти на допомогу малечі, адже один веселий вечір нічого невартий у порівнянні з життям маленької людини. Майбутні правоохоронці дізналися, що Юрко разом зі своєю мамою Оленою Кіт перебуває зараз у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, що у Львові за адресою: вул. Дністерська, 27.

Так, зібравши кошти, а це близько 13 тисяч гривень, курсанти відрядили двох своїх однокурсників Олесю Юхимчук та Романа Рошко вручити їх мамі Юрка Олені Кіт. Жінка була приємно здивована, побачивши делегацію з ЛьвДУВС. Матір щиро подякувала молодим офіцерам, адже вірить, що саме завдяки таким людям її синочок житиме.

Ось коротка інформація для тих, хто бажає допомогти цьому маленькому, проте сильному хлопчику: картка ПриватБанку 5168 7572 7476 1131 Кіт Олена Юріївна (мати). Більш детальна інформація за номерами батьків: 093-039-93-60 Олена Кіт та 093-039-80-89 Володимир Плішка.

За інформацією відділу зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відкритих дверей Львівський державний університет внутрішніх справ запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 22 лютого у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбудеться День відкритих дверей для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, їхніх батьків та усіх охочих. Початок заходу – о 12:00 год. Присутні матимуть можливість: отримати ґрунтовну інформацію про ЛьвДУВС; дізнатися...

Переглядів: 523 Коментарів: 0

Вища освіта

Випускники ЛьвДУВС поповнять лави Національної поліції 13 областей України (фото) Випускники ЛьвДУВС поповнять лави Національної поліції 13 областей України (фото) Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 23 червня відбулися урочисті заходи з нагоди випуску та посвяти у захисники правопорядку 247 курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ. Вже з наступного тижня вихованці вишу продовжать службу на різних посадах у підрозділах досудового розслідування, кримінальної й превентивної поліції...

Переглядів: 859 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook