Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині проведено обласний конкурс на краще шкільне лісництво (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 15 квітня 2016 

min
max

У четвер, 8 квітня, департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» та Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарств проведено обласний конкурс учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

У конкурсі змагалися 17 учнівських лісництв із 13 районів області та м. Червонограда. Школярі, згідно з конкурсною програмою, представили виставку досягнень, творчий звіт-презентацію учнівського лісництва та захищали науково-дослідницьку працю у галузі лісового господарства.

За рішенням журі конкурсу перше місце зайняло Соснівське учнівське лісництво Червоноградської ЗОШ І-ІІІ ст. № 14. На другому місці опинилося учнівське лісництво Труханівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сколівського району, на третьому місці – учнівське лісництво Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

Переможці учнівських лісництв нагороджені грамотами департаменту освіти і науки Львівської ОДА та кубками від обласного управління лісового та мисливського господарств.

Команда Соснівського учнівського лісництва Червоноградської ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 представить Львівську область на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв. Конкурс відбудеться 11-14 травня на Черкащині.

Переглянути списки усіх переможців у номінаціях можна ТУТ.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook