Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартував обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото)

Опубліковано: Вівторок, 20 Червня 2017 

min
max

У понеділок, 19 червня, у місті Сколе розпочався обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Звуки козацького маршу та спільна мета об’єднали учасників від 37 районів, міст та об’єднаних територіальних громад Львівщини, керівництво штабу військово-патріотичної гри, області та Сколівщини.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій.

«Дуже приємно, що з кожним роком кількість учасників гри «Джура» збільшується. Дивлячись на вас, я впевнена, що Україна стане могутньою незалежною національною державою в центрі Європи, - зазначила Любомира Степанівна. - Бажаю вам натхнення, здоров’я, мирного неба, нових звершень та успіхів».

Протягом тижня на молодь чекає насичена програма. Рої змагатимуться у стройовій підготовці, перетягуванні канату, стрільбі, долатимуть смугу перешкод, надаватимуть першу долікарську допомогу тощо. Також юні козаки вчитимуться активізувати свої знання та навички в екстремальних умовах, будуть вправлятися у піснях та інших видах самодіяльного мистецтва.

Зазначимо, що організатором заходу виступає КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» за підтримки департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Переможці обласного збору представлятимуть Львівщину на всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура»).

Довідково:

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») започаткована у 2003 році. Учасниками гри є учні віком від 7 до 18 років, які навчаються в школах, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладах. Мета гри «Джура» – виховання юних патріотів України на засадах національної гідності та активної громадянської позиції, а також здорового способу життя. Гра проходить у три етапи, під час яких відбуваються різні види змагань: військово-тактична підготовка, медична підготовка, конкурси, вікторини з історії України, туристські естафети та ін.

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні закладів профтехосвіти змагалися у військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») Учні закладів профтехосвіти змагалися у військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 Працівниками Львівського державного Будинку техніки проведено територіальні змагання Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Вищому професійному училищі № 19 м. Дрогобича. Учасниками змагань були 7 роїв від закладів професійно-технічної освіти Львівської області,...

Переглядів: 954 Коментарів: 0

Профтехосвіта

На Львівщині розпочався обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») На Львівщині розпочався обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Вівторок, 20 Червня 2017 19 червня стартував ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Із дитячої турбази «Карпати», що у селі Кам’янка Сколівського району, організована колона, а це 37 роїв-учасників гри, в національному одязі, із прапорами вирушила до м. Сколе, де відбулося...

Переглядів: 1413 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook