Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартує перший етап проекту «Перегони на ТРК Львів»

Опубліковано: Вівторок, 20 вересня 2016 

min
max

У четвер, 21 вересня, на базі Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут стартує перший етап проекту «Перегони на ТРК Львів». Час проведення: з 16.30 до 19.00 год.

У змаганнях візьмуть участь 4 команди в складі 4 учнів загальноосвітніх навчальних закладів та 1 педагога (команди Городоцького, Яворівського районів та 2 команди з м. Львова).

Довідково:

Кілька років поспіль ТРК «Львів» формує програму «Перегони на ТРК «Львів» – військово-патріотичний, сучасний, розважальний проект для дітей та молоді допризовного віку. Пізнавальна підготовча військово-патріотична програма спортивно-естафетного типу із залученням школярів 12-13 років. Гості – відомі військові спортсмени, письменники, громадські діячі, волонтери, а також герої України, які приходять демонструвати свої навички та вміння, проводити розминку, розповідати про свій досвід здорового способу життя. У програмі візьмуть участь 6 команд із шкіл міста, 6 команд із шкіл районів області.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook