Період публікації:

від

до

Категорія:

Проект «Безпечний відпочинок на воді» на Львівщини

Опубліковано: Четвер, 19 травня 2016 

min
max

Львівська міська громадська організація «Туристсько-спортивний клуб “Манівці”» за підтримки Львівської ОДА презентує навчальним закладам Львівщини проект «Безпечний відпочинок на воді» що стосується безпечного відпочинку на воді з метою промоції заходу та залученні учасників приверненням уваги дітей і молоді, батьків та широких верств населення до проблеми, максимального охоплення цільової аудиторії проекту шляхом проведення тренінгу для вчителів відпрацюванням отриманих дітьми знань на практиці й шляхом проведення змагань.

За статистичними даними, кожна друга дитина тоне на відстані до 20 метрів від своїх батьків чи інших дорослих. Коли людина тоне, це рідко супроводжується звуками. Розмахування руками, бризки води і крики, до яких нас готує телебачення, зустрічаються в реальному житті вкрай рідко.

Проект допоможе учасникам навчитися бачити, що людина тоне, засвоїти базові правила порятунку, а також отримати практичні навики надання домедичної допомоги потопаючому.

У програмі заходів по проекту 2016 року два етапи:

  • Семінар-тренінг – для вчителів ЗОШ та викладачів ВНЗ Львівської області (рекомендована кількість учасників: ЗО осіб).  

23 травня об 11.00 год: Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, ауд. 212, м. Львів, вул. Вахнянина, 29.

  • Практична частина – 2-денні змагання для 40 школярів Львівщини (запрошуємо учнів 7-11 класів по 2-5 осіб із кожного району). 

14-15 червня: річка Дністер, с. Розвадів – с. Березино Миколаївського району Львівської області.

Офіційним запрошенням до участі є Положення про проведення заходу для вчителів та шкільної молоді Львівської області «Безпечний відпочинок на воді»  з керівництвом по проведенню, умовами та фінансуванням заходів.

Подробиці та попередні заявки (до 10 червня включно) за тел. 097-690-63-72 та 063-87-99-577, на сайті www.manivci.org та у соціальних мережах (https://www.facebook.com/manivci.org/ та https://vk.com/manivcii).

Немає коментарів

Схожі статті:

На честь Івана Франка відкрили онлайн виставку На честь Івана Франка відкрили онлайн виставку Опубліковано: Понеділок, 29 серпня 2016 З нагоди вшанування 160-ої річниці з дня народження Івана Франка державний архів Львівської області підготував онлайн виставку "Народний Каменяр''. Про це повідомила директор архіву Ірина Мартенс. За її словами, онлайн версія тематичної виставки "Народний Каменяр", висвітлює життєвий і творчий шлях...

Переглядів: 4994 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook