Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти із львівських сиротинців привітали українську армію з Днем святого Валентина (фото, відео)

 

min
max

До дня святого Валентина діти із соціально-незахищених сімей виготовили патріотичні валентинки та обереги, які були передані солдатам української армії, що зараз перебувають в зоні АТО.

До акції долучились вихованці сиротинця “Вишенька”, що в селі Жовтанці та діти, що живуть при греко-католицькому монастирі у м. Бібрка.

Нехай це дрібниця, але частина наших валентинок уже приїхала в Дебальцево.

“Коли ми запропонували цю ідею дітям, вони з радістю погодились. Здавалось би в них є свої проблеми, але діти-сироти дуже хочуть бути корисними своїй країні, хочуть допомогти як можуть. Нехай це дрібниця, але частина наших валентинок уже приїхала в Дебальцево. І солдатам приємний такий вияв уваги”, - розповіла Марта Присяжнюк, координатор акції.

Також, під час виготовлення валентинок, діти переспівали колядку на патріотичний лад, сказавши що не впадуть на коліна перед Москвою:

Джерело: 032.ua

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook