Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти учасників АТО харчуватимуться в садках Львова безкоштовно, якщо батьки принесуть правильні довідки

 

min
max

Для звільнення від оплати за харчування дітей в садках батьки мають підтвердити свою безпосередню участь в АТО.

За словами Галини Слічної, для безкоштовного харчування дітей в садках, сім’ї учасників АТО мають подати один з таких документів:

  • довідка з військової частини,
  • довідка з госпіталю про поранення,
  • посвідчення ветерана війни.

Документи подаються безпосередньо в садки. Галина Слічна каже, що керівництво цих установ зобов’язане їх розглянути.

Довідка з військової частини

Цей документ є юридично правильним, якщо у ньому вказані ім’я і прізвище людини та запис про те, що цей чоловік чи жінка є учасниками АТО. Довідки про приналежність людини до певної військової частини до уваги не беруться. «Проблема таких довідок,- каже Галина Слічна, – в тому, що не зрозуміло чи війська залучаються, чи ця людина залучається». Аби вирішити ці труднощі департамент гуманітарної політики ЛМР розіслав листи у військові частини, щоб батькам давали довідки, де чітко вказано про безпосередню участь в АТО, каже чиновниця.

Довідка з військового госпіталю

За словами Галини Слічної, цього документу достатньо, якщо в медичній довідці вказано, що поранення отримано безпосередньо у військових діях на Сході країни.

Посвідчення ветерана війни, є підставою для безкоштовного харчування дитини в садку, якщо воно видане після 6 травня 2014 року.

Нагадаємо, що Львівська міська рада раніше прийняла комплексну програму з підтримки сімей учасників АТО. Одним із пунктів програми була організація безкоштовного харчування дітей загальноосвітніх навчальних закладів, Згодом, ЛМР доповнила програму пунктом про безкоштовне харчування дітей в садках. Зміни дійсні з січня 2015 року.

Джерело: Zik.ua

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook