Період публікації:

від

до

Категорія:

Щоб купити тепловізор, учні львівської школи №93 провели благодійну ярмарку

 

min
max

У Львові учні школи №93 організували благодійну ярмарку, щоб допомогти нашим хлопцям в АТО. Усі зібрані кошти передадуть на потреби бійцям 80-ї бригади, що зараз на передовій. Діти розповідають: ця бригада для них, мов рідна, адже зараз там їхній вчитель фізичного виховання, батько одного із учнів та колишні випускники.

Дітям у проведенні ярмарку допомогали їхні батьки та працівники школи. Прибутки від солодощів та виробів ручної роботи організатори передадуть на покупку тепловізора і дальноміра для бійців Львівської 80-ої бригади, що зараз перебуває на передовій.

«Діти із задоволенням долучаються до такого. Вони дійсно отримують задоволення від того, що можуть внести хоча б маленьку частинку у велику справу», – зазначає мати двох учнів школи Ольга Тесляк.

Діти, разом із батьками, готували різноманітні смаколики, щоб виставити на продаж у власній школі. Ціни на вироби є доволі символічними. Проте навіть найменші кошти учні готові передати для потреб наших військових.

«Спершу ідея виникла не так у дорослих, як у дітей. Вони вирішили організувати ярмарку. Потім долучилися і батьки. Усі кошти ми передамо хлопцям з нашої 80-ої бригади», – розповідає соціальний педагог Зоряна Ханькова.

Таку акцію учні зазначеної школи проводять не вперше. У вересні минулого року дітям вдалось зібрати понад 14 тисяч гривень, які передали на потреби АТО.

Джерело: Zik.ua

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook